Lempimekkoja suomalaisilta merkeiltä sekä talven hankintoja

Palasin tämän viikon alussa töihin ja se tarkoittaa sitä, että joudun pukeutumaan joka aamu siististi. Koska vaihtoehdot kaapissa vähenevät vähenemistään, tämä siististi pukeutuminen on yhä haastavampaa. Arvoon arvaamattomaan ovat nousseet kivat ja pehmeät mekot, jotka eivät ole aivan vartaloanuolevia. Parhaat mekot löytyvät tällä hetkellä Marimekolta ja Nansolta.

Tällä viikolla olen pukeutunut viime syksynä hommaamaani Marimekkoon, yksi ehdoton lempparimekkoni!

Lisäksi Nanson syksyn uutuus mekko Säde on ollut ahkerassa käytössä. Tämän kun laittaa päälle saa kommentteja kasvaneesta mahasta ja Marimekko päällä ihmiset ihmettelevät ettei minulla ole laisinkaan mahaa. Täytyy siis miettiä tuota Nanson mekon käyttöä vuoden päästä, se tosiaan tekee mahan mahattomillekin.

 

 

Nanson viininpunainen mekko on myös suosikkini, pahoitteluni jo etukäteen tästä kamalasta kuvasta. Työviikko takana ja flunssa iskenyt päälle ja väsymys paistaa pitkälle…!

 

 

Talven kolkutellessa ovella alan itse kärsiä äärettömän kuivista hiuksista, jotka eivät arvostaneet yhtään Flamingon reissua ja kloorissa lillumista. Lisäksi päivittäinen pipon käyttö lenkillä lätistää tukan, joten tämä on hyvin haasteellista tukka-aikaa! Millä te saatte hiuksenne pysymään kuosissa? Ihailen aina ShoeLoverin Anskun kuohkeita ja hyvinvoivia hiuksia, jaa Ansku meille salaisuutesi! :)

Thaimaassa asuessa hiukseni meinasivat suunnilleen pudota päästä meriveden ja auringon ansiosta. Siellä koin hyväksi Kerastasen tuotteet, joten niillä yritetään tälläkin kertaa; ostin setin jossa on shampoo, naamio sekä hiuksiin jätettävä hoito, joka toimii kuulemma myös lämpösuojana. Onko kenelläkään kokemusta näistä? Kerran kokeilun perusteella tuntuivat kyllä erittäin hyviltä!

 

Toinen talven ongelma ovat tietysti palelevat varpaat. Varsinaiseen ulkoiluun löytyy lämpöiset kengät, mutta kaupunkipukeutuminen talvella on haasteellisempaa. Kokeilin jalkaani puolihuvilkseni näitä Marco Tozzin nilkkureita ja ne vaikuttivat niin ihanilta jalassa, että lähtivät talven pelastajaksi matkaan. Plussaa erittäin pitävän oloisista pohjista sekä lämpöisen oloisesta vuoresta.

 

 

Miten te olette varautuneet talven tuloon? Mitkä ovat talven luottokengät?

 

Mukavaa viikonloppua kaikille, täällä kärvistellään kamalassa kurkkukivussa vuotavien silmien kera, höh!