Värikkäitä pöksyjä, ravintolapäivä ja mahtavuutta!

Mikä on mahtavuutta? Se että blogi ylitti 30 000 klikkausta, kiitos että jaksatte klikkailla ja pysyä mukana täällä! :) Iso virtuaalihalaus kaikille! Onhan se kaukana blogeista joissa vieraillaan päivässä 30 000 kertaa, mutta olen iloinen jokaisesta lukijasta joka tänne eksyy. :)

Viittasinkin jo edellisessä postauksessa ravintolapäivään, jota vietettiin lauantaina 17.11. Jos tapahtuma ei ole tuttu entuudestaan, niin täältä voi lukea lisää. Kyseessä on päivä, jolloin jokainen voi perustaa ravintolan päiväksi ja sitten vain markkinoimaan ja odottelemaan asiakkaita!

Itse tutkailin perjantaina tarjontaa Aamulehden välissä olevasta Valo-liitteestä ja innostuin suuresti ”Ellan eläinravintolasta”. Listalla oli maksalaatikkoa broilerisydänkastikkeella sekä makkara/raejuusto/rouhetikku-combo. Ravintola löytyi Karjalanpuistosta Kalevasta ja sinne suuntasimme ensimmäisenä. Joku oli innoissaan… Into oli niin valtava ettei kamera pysynyt perässä, tarvitsemme ehdottomasti järkkärin koiran ja lapsen kuvaamista varten!

Tonneko mennään?
Tämän lähempänä sydämenmuotoista maksalaatikkoa ei voi istua. :D

Seuraava osoite oli Tammelantorilla, missä söimme kasviscurrya, naan-leipää ja maailman parasta (oikeasti!) brownieta.

Saisinko minäkin?

Illan jo hämärtyessä suuntasimme vielä Tahmelaan erään talon takapihalle, jossa tarjolla oli suolaista piirakkaa ja makeita kakkuja. Hurjan hyvää ja tunnelma lyhtyjen valossa oli aivan ihana!Osallistun tähän päivään kyllä ensi kerrallakin, jos vain onnistun. Paljon ihmiset näkevät vaivaa ruuan ja ravintoloiden eteen ja makuelämykset olivat hulppeita!

Viikonlopun menin Asokselta tilaamissani värikkäissä äitiyshousuissa, joissa kävi pieni viba. Arvoin pitkään kahden koon välillä ja otin isomman ja housut meinaavat pudota jalasta. Vyöllä ne pysyvät jalassa, mutta vyö paistaa taas sitten paidan läpi. No, en tästä ainakaan hetkeen pienene, josko saan nämä housut sitten myytyä hyväkuntoisina eteenpäin.

Laitoin vain pienet kuvat, koska kuvat olivat kamalia ja alemmassa minulla on kolme mustaa paitaa päällekäin, jotka ovat jääneet pussittamaan sivusta ”kauniisti” tuoden minulle ihan uudet muodot. :D Mutta saatte idean värikkäistä pöksyistä!

Osallistuitteko muut ravintolapäivään? Oliko ihania elämyksiä tarjolla?