Jouluvalmisteluja…

Niihin kai kuuluvat jouluvalot, piparien leipominen ja kynttilät? En ole koskaan hirveästi leiponut pipareita, koska sitten mussutan niitä kotona, niin parempi olla leipomatta. Sama asia suklaan kanssa; jos ostan sitä kotiin, kaikki menee. Yritän siis vältellä näitä, välillä onnistun siinä ja välillä en. :D

Jouluvaloja, koristeita ja kynttilöitä tykkäisin laittaa, mutta meilläpä koristellaan tänä jouluna erilaisella punaisella jutulla: Niemen muuttolaatikoilla! Jiihaa! Pakkaaminen edistyy valitettavan hitaasti, mutta varmasti. Tällä kertaa pakkaaminen on entistä tuskaisempaa erinäisten kipujen takia, mutta vähän kerrallaan, niin eiköhän se tästä.

Siellä ne koristeet nököttävät laatikossa…

Joulukortit sentäs lähtivät perinteisesti, teetin 50 korttia ja löin kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun laitoin osoitteenmuutoskortit joulukorttikuoriin. Kortista en viitsi laittaa tänne kuvaa, koska korttien saajista osa lukee tätä blogia. Säilyy sitten yllätys!

Onneksi laatikot ovat sentäs jouluväreissä! Täytyy hakea joulufiilistä esim. Tampereen keskustaan tänään avattavalta joulutorilta! Kun ei ehdi rauhoittua glögin, joululaulujen ja koristelun merkeissä, niin ei tule samanmoista joulufiilistäkään, mutta ensi vuonna sitten entistä suuremmalla innolla. Availen minä sentäs neljää eri joulukalenteria ja pariin joulukonserttiin on liput. Oi joulukuu, se on kuukausista ihanin jos vielä on tällainen talvikeli!

Onko teillä jo jouluvalmistelut käynnissä? Mitä kaikkea niihin kuuluu?

P.S. Pääsin eilen ennakkoon katsomaan Vuonna85-leffan ja voin suositella teille, jotka tykkäätte Manserockista ja Mansen maisemista! Ihan viihdyttävä pätkä!