First Crush-korvakorut TaoTao-kuosissa

Joskus sitä törmää ihaniin asioihin ihmeellisten sattumusten kautta. Olimme tammikuussa 2012 Matkamessuilla ja tilasimme vuoden pätkän Matkaopas-lehteä messutarjouksella. Itse lehteen en kauheasti ihastunut, mutta uusimman numeron sivuilla törmäsin ihanaan juttuun: First Crush-merkkisiin korvakoruihin. Ne kiinnittivät huomioni heti kun avasin tuon sivun nro 28 ja hihkaisin miehelle ”wau, katso minkälaiset korvikset” nähtyäni tuon kuvan.

Kartasta tehdyt korvikset ensimmäisenä vasemmalla

Lehden kautta päädyin tutkimaan sekä First Crushin nettisivuja että facebook-sivuja ja tutustuin näin merkkiin lisää. Ihastuin valtavasti persoonallisiin tuotteisiin ja myös se, että tuotteet valmistetaan Suomessa tuulisähköllä innosti minua. Tykkään tukea suomalaista käsityötä sekä yrittäjyyttä yhdistettynä ekologisuuteen. Kun päälle lisätään hauskat tuotteet ja kuosit, niin pakettihan on täydellinen!

Jotain oli siis pakko saada tältä merkiltä! Mutta mitä? Heti kun näin kuvan First Crushin sivuilla facebookissa TaoTao-lehdestä tehdyistä pisara-korvakoruista, valintani oli selvä. Olin valtava TaoTao-fani lapsena ja mistä muualta saisin TaoTao-korvikset? Omani halusin karuselli-mallisna ja ne lähtivät tilaukseen. Nyt korvakorut ovat saapuneet ja minä olen myyty. :) Niin itseni näköiset korut!

Tositoimiin korvikset eivät ole vielä päässeet, mutta tässä joitakin sovittelukuvia.

Onko teille muille kyseinen merkki tuttu? Innostavatko TaoTao-korvikset tai esim. oman koiran kuvasta teetetty laukku sinua?