Shop in shop: Papu

Olette varmasti nähneet ja kuulleet Papudesignin rusettipiposta, joka on blogissani esiintynyt useampaan kertaan? Ja taaperollakin sellainen oli, kunnes jäi pieneksi. Nyt tulikin hyvä tilaisuus hankkia uusi, sillä Papu avasi keskiviikkona oman shop in shopinsa lastenvaateliike Kuopuksen tiloihin. Kehräsaaressa olevassa liikkeessä on nyt siis tarjolla koko Papun mallisto ja avajaisia vietettiin pimeässä joulukuun illassa glögin sekä piparin tuoksussa. Samalla sain tilaisuuden tavata ihastuttavat naiset, Annan ja Marjan, merkin takaa.

 

Aurinkoiset Anna ja Marja.

 

Papun pääpaikka on Pirkanmaalla Nokialla ja merkki on saanut alkunsa pari vuotta sitten. Itse ihastuin alun perin graafisiin ja hauskoihin pipoihin, mutta suuren plussan minulta yritys sai vielä olemalla paikallinen. Tuotteet valmistetaan henkilökohtaisesti tarkastetuilla yhteistyökumppaneilla EU:ssa ja ne syntyvät taiteilijan ja suunnittelijan yhteistyönä. Printit kuvittaa Hanna-Riikka Heikkilä ja vaatteet suunnittelee Anna Kurkela.

 

 

Papun vaatteissa pyritään myös pois kausiajattelusta ja mielestäni tämän vuoden malliston Metsänpoikanen-mekko on ihastuttava esimerkki tästä. Voisin pukea sen yhtä hyvin kesällä paljaiden varpaiden seuraksi, mutta nyt talvella siitä saa sukkisten kanssa oivan vaatteen. Rusetti rinnuksissa tekee siitä vielä hyvin juhlakauteenkin sopivan!

 

 

Meidän pikkuneiti sai uuden, sopivan pipon ja tuon ihastuttavan Metsänpoikanen-mekon. Itse tykkään kovasti rusetista ja mallistossa seikkailevasta oravasta, pieni huomasi ensimmäisenä kuosissa olevat ihanat sydämet! Otin reilut koot, mutta pitkälle tytölle ne eivät olisi voineet pienemmät ollakaan, pipo on kokoa 2-4v ja mekko 98-104cm. Tykkään ja ovat ihanan pehmoiset päällä. Ylipäätään koko mallisto on mukava käytössä ja lapsen päällä ja vaatteet tehty käyttöä varten, tästä hyvänä esimerkkinä ihastuttava sydänjumpsuit.

 

Kotimaisesta designista ja graafisista, hauskoista vaatteista innostuneet, käykäähän kurkkimassa Kehräsaaressa Papuja!

 

Hyvää loppuviikkoa sekä lauantaista itsenäisyyspäivää kaikille!