Voita lippu Matkamessuille 2015!

Kuten varmasti moni blogissani mukana ollut tietää, minä rakastan matkustelua. Ei sen välttämättä tarvitse olla kuin kotimaan matkailua, mutta kivaa se on aina! Mieleenpainuvimpia juttuja maailmalla ovat olleet pari viikkoa yksin Tansaniassa, viikko sukelluslomalla Bunakenilla Indonesiassa, häämatkasafari Etelä-Afrikassa, koalan haliminen Australiassa, pyöräily New Yorkin Central Parkissa sekä asuminen ja työskenteleminen ulkomailla. Vaihto-opiskelu Englannissa sekä asuminen Thaimaassa antoivat valtavasti kokemuksia sekä uutta näkökulmaa elämään Suomessa. Ainahan sanotaan, ettei harrastuksesta pidä tehdä työtä, sillä se tappaa innon harrastukseen. No, matkaoppaana työskentely ei saanut minua vihaamaan matkailua, päinvastoin! :)

Olinkin siis innoissani, kun pääsin mukaan Matkamessujen 2015 bloggaajaksi. En ole päässyt osallistumaan itse messuille kuin kerran aikaisemmin, mutta sitäkin mukavampaa siellä oli. Suunnittelimme New Yorkin reissua, ostimme Mondon matkaoppaita alennuksella (ne ovat mielestäni ihan parhaita!) , maistelimme makuja maailmalta ja eniten yllätyimme kotimaan matkailupuolesta. Siellähän tuli vastaan ihan mielettömän monta kivaa juttua, joita voisi kesälomalla Suomessakin kiertää.

 

kuvat: Messukeskus

Tammikuussa on oiva tilaisuus miettiä tulevan kesän reissuja ja käydä haistelemassa lämpöisempiä tuulia messuilla. Itse haluan tutkia tarkemmin, mitä messuilla on annettavanaan lapsiperheen matkailua ajatellen. Jos olet epäröinyt menisitkö vai etkö kyseiseen tapahtumaan, niin nyt olisi lippuja tarjolla messuille!

 

kuvat: Messukeskus

Arvon siis kaksi lippua ensi viikon messuille, lipulla pääsee kerran Messukeskuksessa järjestettäville Matkamessuille pe-su 16-18.1.2015 välisenä aikana. Arvon kaksi voittajaa, jotta useampi saa mahdollisuuden päästä messuilemaan, uskon että kaverin löytää kyllä matkaansa!

 

Arvontaan pääset osallistumaan seuraavasti:

 

1. Jätä kommentti tähän postaukseen ja kerro siinä, mistä kohteesta tai maasta haluaisit lukea blogeista vinkkejä.
 

2. Kommentilla saat yhden arvan, jos olet rekisteröitynyt lukija (bloglovin, blogilista, blogger), sinulle napsahtaa kaksi arpaa.
 

3. Ilmoita kommentissa monellako arvalla olet mukana ja anonyymi, jätä yhteystieto mistä tavoitan sinut!

 

Arvonta sulkeutuu maanantaina 12.1.2015 klo 20.

 

Onnea arvontaan, ehkä törmäämme messuilla!