Hyppimispaikassa ystävänpäivänä

Hyvää ystävänpäivää kaikille! Ystävänpäivänä syödään sydänleivoksia ja pukeudutaan pinkkiin, eikö niin? Meidän ohjelmassa oli mennä hyppimispaikkaan, kuten taapero sanoi. Sinne suuntasimmekin heti aamupalan jälkeen.

Iltapäivän leivokset haettiin Pella’s cafesta ja nautittiin päikkäriaikaan. Varsinkin tuo suklaaversio oli ihanaa ja maistui ihan Brunbergin mansikkasuukolta,kun taas mansikka-shamppanja meni vähän turhan äiteläksi.
Aamun asuvaatimuksena oli siis mukavat vaatteet, joilla voi tarpeen mukaan kiipeillä ja laskea mäkeä. Mukana rakkauspäivään sopivaa pinkkiä. Hiuksia ei tarvinnut miettiä, ne täytyy laittaa kiinni hyppimispaikkaan mennessä ja ystävänpäivänä ponnari oli tietenkin pinkki. Kuvat otettiin Särkänniemen edustalla, valitettavasti keli on ollut tänään aika harmaa. Ja katsokaa, mies taikoi mulle kruununkin päähän vaihtamalla vähän kuvausasentoa! Wau! Housut ovat oikeasti hempeän vaaleanpunaiset, valoa lisätessä ne muuttuivat vähän turhan pinkiksi.

housut ja toppi Vero Moda/jakku Gina Tricot/tennarit Guess/arskat Rayban/korvikset Herkkusuukorut

Päivään sopii kuin nenä päähän tuo pieni Minna Parikan sydänlaukku, tosin tajusin, että paljastan tämän kuvan myötä ulkonäköni häpeäpilkun, käteni. Kuivat ja halkeilleet, kynnet pureksitut jajaja. Mutta halusin ojentaa teille sydämen!

Niin se hyppimispaikka. No sehän oli HopLop. Olin siellä ensimmäistä kertaa ikinä viikonloppuna ja voin todeta, että menen jatkossakin mahdollisuuksien mukaan arkena. Mikä hulina! Taapero pääsi hyppimään ja laskemaan, minä aloitin hyppimisen pomppaamalla alas kuvausalustaltani.

Miten olette viettäneet ystävänpäivää? Sydämellistä ystävänpäivän jatkoa ja rentouttavaa viikonloppua!