Koruarvonta lukijoilleni

Ihan liian kauan on vierähtänyt siitä, että olen arponut teille jotain pientä kivaa. Arvonnat piristävät kummasti bloggaamista, eikö? Itsekin osallistun aina vaikka mihin arvontoihin ja jännityksellä käyn lukemassa postauksen, kun otsikkona on ”arvonnan voittaja”. Pari kertaa on lykästänytkin!

 

 

 

Tämä on siis kiitos teille, että jaksatte käydä täällä lueskelemassa höpsöjä juttujani ja jättämässä kommentteja. Itse palkinto ei tavoita kuin yhden, mutta ajatuksessa olette kaikki!

 

Yhdelle onnekkaalle lähtee palkinnoksi Geminin kaulakoru, joka on omasta mielestäni klassisen kaunis ja sopii monen asun pariksi. Korusta löytyy riipuksen päästä niin sydän kuin kaksi eri väristä rengastakin. Itsellänikin on yksi luottokorusetti Geminiltä, joten tästä joku saa oman, ehkä tulevaisuuden lempparikaulakorunsa!

 

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

 

1. Yksi arpa kolahtaa sinulle, kun olet blogini lukija jollain kanavalla (blogger, Facebook, Bloglovin tai Blogilista) ja jätät kommentin tähän postaukseen. Kerro kommentissasi, mitä odotat eniten tulevalta kesältä!

 

2. Toinen arpa on sinun, jos jaat tämän arvonnan omassa blogissasi/Facebookissasi.

 

Kerro vielä kommentissasi, oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla! Arvonta alkaa nyt ja päättyy 29.4.2015 klo 20, saadaan sitten vappuaattona paljastaa voittaja!

 

 

Onnea matkaan!