Black and white by Guess

Perjantain sadeaamu vaihtui päivän edetessä aivan mahtavaksi kesäpäiväksi. Tuo viikonpäivä on muutenkin mielestäni aina ollut paras, viikko on pulkassa ja edessä niin pitkältä tuntuva viikonloppu! Opiskelijakollegani toimitti perjantaina käteeni todistuksen, jossa luki, että olen hyväksytysti suorittanut muotitoimittajaopinnot. Oli hyvä mieli. Söimme perheen kesken keskustassa, ensimmäistä kertaa terassilla. Kyllä tuolla auringolla on vain uskomaton vaikutus fiilikseen! Terassit olivat täynnä ja Koskipuisto kuhisi, kun kaikki juoksivat sanomaan moikat auringolle.

 

 

Kotikadulla syreeni kukki ja tuoksui ihanasti. Tajusin huomaavani nekin jotenkin ensimmäistä kertaa. Koko viikko meni allapäin ja sumussa oikeudenkäyntiä ja sen tulosta miettiessä, mutta perjantaina aurinko sai hymyn kasvoille. Tunsin itseni hurjan onnelliseksi, kun istuimme ilta-auringossa syömässä miehen ja tyttären kanssa. Tuolla samalla terassilla istuin kesäkuussa 2002, kun yliopiston pääsykokeet olivat vihdoin ohi. Olin lukenut niihin tauotta joka päivä koko kevään. Muistan tuon päivän kuin eilisen ja sen helpotuksen. Istuimme miehen kanssa samalla terassilla helpottuneena, mutta tulosta jännittäen. Nyt olemme samassa tilanteessa! Mutta mihin katosi 13 vuotta?

 

Itse asu oli taas hämmentävän mustavalkoinen minulle. Hiukset sen sijaan hohtivat juuri värjättyinä auringossa. Laitetaanko jotain uutta, kysyi kampaajani Siru. Ei laiteta, vastasin. Nuo värit ovat osa persoonaani, ovatkohan ne siinä vielä kun olen kuusikymppinen? Sirukin totesi, että eihän näitä voikaan poistaa, sillä ihmiset tunnistavat minut kadulla hiusvärini vuoksi. Kyllä minä olen monesti miettinyt pitäisikö vaihtaa tukkatyyli ”aikuisempaan”, mutta ei näistä vain voi luopua!

 

 

Nuo Vamos-kenkäkaupasta löytyneet espadrillat paljaissa jaloissa tuntuivat täydellisen kesäiseltä ja Nooran pöydästä muotikirpparilta nappaamani paita on ihanan tuntuinen päällä. Toisen roska on todellakin toisen aarre, vaikken usko että tämä Noorallakaan on luokiteltavissa sarjaan ”roska”, niin ihana ja hyväkuntoinen se on!

farkut Cubus/ kengät Gaimo/ paita Guess (second hand)/

 aurinkolasit KappAhl/kello Guess/ kaulakoru Promod

 

Perjantaina oli ihana fiilis, johon voi palata näiden kuvien myötä. Nyt sataa ja uusi viikko on aluillaan, toivotaan että se on kaikilla kiva!

 

Mitä sinä pidät mustavalkoisesta kokonaisuudesta?