Liebster Award-juttuja!

Haasteita on viime aikoina piisannut ja tähän Liebster Award-haasteeseenkin vastasin kesäkuussa. Mutta ihanaahan se on, että muistetaan haasteilla ja Susannan kysymykset olivat niin valtavan hienoja, että pakkohan niihin oli vastata!

1. Kaunein asia minkä tänään olet nähnyt/kokenut?

Koska postaukseni tulevat lähes aina ajastettuna, tämä on siis eiliseltä. Mutta vastaan, että kauneinta oli riemukas ilme, joka lapsella oli, kun hän sai kokata itse lasagnea. :)
 

2. Lempi jäätelömakusi tänä kesänä?

Nyt päästäänkin aiheeseen mistä aina jaksetaan ihmetellä: en oikein välitä jätskistä. Se on kerta kaikkiaan liian makeaa ja kokonaisen jätskin jälkeen ällöttää aina, pahin on suklaa. Tänä kesänä olen syönyt yhden kokonaisen jätskipallon ja se oli Minetin Oreo-jäde, eikä ällöttänyt! Aikoinaan ehdoton suosikki oli Valion Polka, miksi se lopetettiin? Mieluiten valitsisin ehkä jonkin raikkaan sorbetin, yleensä tyydyn ronkkimaan miehen jätskiä. :D

 

 

3. Onko sinulla lemmikkiä?

 

Ei enää, jouduimme asuntovaikeuksien alkaessa, koiran sairastellessa ja samaan aikaan esikoisen syntyessä luopumaan hänestä kaksi vuotta sitten, mutta kuulin juuri kuulumisia ja kaikki on enemmän kuin hyvin siellä! Koiran lisäksi on ollut marsuja ja poni.

 

Parin vuoden jälkeen pystyn taas avaamaan näitä kuvia ilman itkukohtausta. <3

 

 

4. Mihin maahan haluaisit vielä matkustaa?

 

Hmm, haastava. Brasilia kiehtoo, Latvia ja kehuttu Riika siellä ovat kokematta Yhdysvaltoja haluaisin kiertää enemmän.

 

5. Terveellisin herkkusi?

 

Smoothiet? Nyt kesällä herkkuna menee mansikat, vatut, herneet, mustikat…!

 

6. Koska viimeksi olet kirjoittanut kirjeen jollekin käsin?

 

Hmm… Jossain stressinhallintakursseilla olen kirjoittanut itselleni kirjeitä ja Thaimaassa asuessa kirjoitin mummoille, kun eivät somea seuraa, mutta kyllä siitä aikaa on. Kortteja sen sijaan lähetän ahkerasti ja rakastan itse saada kortteja! Synttärikortteja, nimpparikortteja, kortteja ulkomailta, ystävänpäiväkortteja, mitä vaan kunhan ei fb-onnitteluita! :D

 

7. Mikä saa sinut hymyilemään, kun mietit kesälomaa?

 

Koska olen koko ajan kotona, niin lasketaan lomaksi vaikka se aika kun mies on ollut lomalla. Siihen vastaan perhe ja kaikki yhdessä tehdyt jutut, ihastuttava 2vee jota rakastan päivä päivältä enemmän ja ystävät.

 

Ai ai ai, itikat syö! Tämän takia haluan olla kaupungissa, toinen syö kaikessa rauhassa mustikoita ja äiti yrittää ilmeisesti maastoutua itikoiden hyökkäykseltä. Pistäähän nämä kuvat hymyilyttämään.

 

Tänä kesänä jäi julkaisematta nämä asukuvat. Siis miten sen lyhyen hameen kanssa istutaan…?

 

8. Kesämökki vai ulkomaanmatka?

 

Tarvitseeko minun edes vastata? Kaikkien veneilyjuttujen jälkeen? :D EHDOTTOMASTI ulkomaat. Tosin lapsen myötä myös kotimaanmatkailu ja lähistöllä puuhastelu on saanut ihan uutta potkua.

 

I’m a big big girl in a big big world…

Nämäkin kuvat aiheuttavat palasen kurkkuun. Me ihan oikeasti asuttiin tuolla?

 

 

9. Oletko kokeillut mitään uutta kesäkukkaa tänä vuonna?

 

Viime syksynä tilasin Viherpeukaloilta setin, missä kerrottiin minkä kokoinen penkki tehdään, millaisiin asetelmiin sipulit laitetaan jne. ja istutin ne syys/lokakuussa. Tänä kesänä kaikki kukat putkahteli esiin ja olin itsestäni hyvin ylpeä. I DID IT! Lasketaanko tämä? Tai jos asia otetaan kirjaimellisesti, niin lapseni on todella innostunut kukista ja kysyy joka ikisen nimeä, joten olen oppinut tunnistamaan vuosien jälkeen mm. siankärsämön ja kissankellon ja juu, olen minä niitä kädelläkin kokeillut (sori, oli pakko viisastella :D).

 

Äiti mikä tämä on?

 

 

10. Oletko kirjoittanut runoja?

 

No vaikka kuinka paljon! Siis eivät ne mitään ”oikeita” runoja ole, vaan sellaisia joissa vikat sanat rimmaa. Kirjoitin jopa oikeudenkäynnissä kolmen sivun runon pahasta olostani, teki mieli kirkua mutta siellä piti olla hiljaa, joten ”huusin” kynäni kautta paperiin. Yliopistossa kirjoittelin luentolehtiöön pitkiä runoja miehelle ja annoin ne hänelle kotona ja mietiskelin mitäköhän se luennoitsija puhui…

 

11. Mistä asiasta haluaisit kiittää maailmankaikkeutta tänä iltana, ennen kuin nukahdat?

 

Ei ole yhtään iltaa, etten ennen nukkumaanmenoa kävisi lapsen huoneessa, hengittäisi syvään hänen tuoksuaan ja kuuntelisi hetken tuhinaa ennen kuin voin itse käydä nukkumaan. Hän on kaikkeni enkä voi hänestä kylliksi kiittää. Montakohan kertaa hän on herännyt siihen, että äiti hiippailee sängyn vieressä? :)

 

 

Koska miehen loma jatkui ja puuhaa riittää, en vietä tämän enempää koneen ääressä keksien kysymyksiä. Haaste ei siis taaskaan lähde eteenpäin, anteeksi tylsyyteni! Parannan tapani syksyn sateilla. Ja kiitos Susanna haasteesta! <3

 

 

Mukavaa torstaita kaikille! Muistakaahan käydä osallistumassa arvontaan!