Back to basics: 4 vee arvonta!

Koska edelliset postaukset ovat olleet enemmän tai vähemmän synkkäsävyisiä, palataanpa hetkeksi perusjuttuihin ja tähän hieman jääneeseen blogin 4-vuotisarvontaan numero 2!

Toisessa synttäriarvonnassa, jota lupailin jo aikaa sitten, on palkintona hiusjuttuja, tarkemmin sanottuna Babylissin letityskone, tarvikesetti sekä kolme erilaista kuivashampoota. Huippusetti hiustenlaittoa rakastavalle tai esim. lapsiperheeseen, kyllä tällä koneella pyöriteltiin meidän pikkuneidinkin tukkaa.

Koneella saa pyöriteltyä letit itselleen ja ehkä vielä helpommin toisen tukkaan. Itse ehdin hieman testailla konetta pari viikkoa sitten ja sillä saa hauskan erilaisia lettejä. Pikkuneidin hiukset ovat vielä aavistuksen lyhyet tähän, mutta saimme hänellekin jotain pyöriteltyä! 

Hiukset siis rullataan ensiksi ympäri, sitten yhteen ja siinä se. Koneessa on kaksi asetusta, joista toinen rullaa osion ympäri ja toinen ne yhteen, joten homma on sinällään hyvin yksinkertaista. Minä en ainakaan osaa letittää omia hiuksiani, joten tämä oli hauska apu siihen! Tosin tein liian tiukkoja rullia, olisi pitänyt malttaa jättää löysemmäksi. Minna on tehnyt hyvän ja kattavan videon laitteen käytöstä, jonka näkee täältä, jos haluat tutustua tarkemmin siihen miten laite pelaa.

Miten pääset osallistumaan? Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Jätä kommentti tähän postaukseen ja kerro, tykkäätkö lettikampauksista. YKSI arpa on sinun.


2. Lisäarpoja tuo jokainen seurantakanava, eli kommentista 1 ääni + seurantakanavat (facebook, bloglovin, blogger, Instagram, blogit.fi) päälle. Yhteensä voit siis saada KUUSI arpaa.


3. Huikkaa kommentissasi myös monellako arvalla olet matkassa ja anonyymi, jätä jokin yhteystieto tai laita se minulle spostiin optimismia(at)gmail.com, jos et halua kertoa julkisesti.


Onnea kaikille tasapuolisesti arvontaan! Arvonta alkaa nyt ja sulkeutuu perjantaina 19.2.2016 kello 16!

*arvonnan sponsoroi Why not PR