Innostaako kuumakivihieronta, sokerointi tai kasvohoito?

No ketäpä ei innostaisi itsensä hemmotteluhoidot, mutta valitettavasti ne ovat monesti aika tyyriitä. Kuka muistaa Citydealin? Itse löysin opiskeluaikoina hierojani tuon palvelun kautta, kun kokeilin sähköpostiini tullutta tarjousta. Sittemmin Citydealista tuli Groupon ja sen lopetettua uusi sivusto nimeltään Offerilla on auennut. Minä olen ainakin kaivannut näitä tarjouksia, oletko sinä? Sivuston kautta voi säästää jopa 90 % ravintoloissa, kauneudenhoidossa, hyvinvoinnissa ja muissa palveluissa. Tällä hetkellä löydät Offerillalta Tampereen alta esimerkiksi seuraavat kesään sopivat diilit:


Kuumakivihieronta & klassinen hieronta
Klassinen jalkahoito ja kynsien lakkaus


Minä olen niska-hartiajännittäjä, olen ollut sitä aina. Unissani puren hampaita ja purentakiskot on teetetty, stressissä vedän hartiat korviin. Imetys on aikamoinen boosti tähän hartiajumiin, sillä kuka pystyy enää toista lasta imettämään hyvässä asennossa tyynyjen kanssa? Niinpä, sitä syötetään missä pystytään ja kanniskellaan punttia niska jäykkänä.

Säännöllinen hieronta olisi helpottavaa tällaiselle jumittajalle, mutta valitettavasti se on yksi niitä juttuja, mistä helposti kotiäiti säästää. Hieronta kuitenkin maksaa suhteellisen paljon (no, riippuen tietysti mihin vertaa), joten ihan säännöllisesti siellä ei pysty käymään. Hienon mahdollisuuden päästä vähän edukkaammin hierontaan antaa mielestäni Offerilla, joka mahdollistaa kivojen tarjousten kautta erilaisten palveluiden testailun. Aikaa on kulunut 10 vuotta siitä, kun käytin vakkarihierontapaikkani hierontatarjousta ensimmäistä kertaa, eli parhaassa tapauksessa sitä tulee jäätyä paikkaan asiakkaaksi.

Tällä kertaa nappasin tuon linkkaamani tarjouksen, eli kolmen kerran hierontalahjakortin, mikä oli mielestäni monessa mielessä hyvä diili. Sen saa paljon normaalihintaa edullisemmin Offerillan kautta (3 x 50 min klassinen hieronta & kuumakivihieronta maksoi 75 euroa, listahinta oli 90 euroa/kerta eli 270 euroa kolmelta kerralta). Lisäksi ostaessaan kolmen kerran lahjakortin tuli saman tien varattua kolme hierontakertaa, mikä takasi niskajännittäjälle helpomman heinäkuun. Paikka oli pieni ja miellyttävä, enkä ollut siitä koskaan ennen kuullut, löysin siis samalla myös uuden kivan hierontapaikan Tampereen keskustasta.

 Ihan hereillä pysyin koko ajan… tai ehkä en, hih!

Siitä asti kun äitini kehui huhtikuussa testanneensa aivan taivaallista kuumakivihierontaa olen haaveillut sinne pääsystä. Se on kuitenkin vähän sellaista luksusta josta tingin helposti, joten on jäänyt menemättä. Nyt vuorokausi ennen Kreetan lennon lähtöä, kesken pakkausstressin kipitin lahjakortilla kokeilemaan hierontaa ja tykkäsin siitä todella paljon. Kuumien kivien ja klassisen hieronnan yhdistelmä oli aika hauska ja mikä parasta, uni tuli illalla todella nopeasti. Jopa mies ihmetteli kun nukuin sikeästi lentoa edeltävän yön (juu, on taipumusta vähän jännittää ahtaita paikkoja) ja minä totesin, että hieronnalla täytyi olla tekemistä asian kanssa. Jäin siis innolla odottamaan seuraavaa kertaa! Suuri plussa myös myöhäisistä ajoista, tykkään siitä että hieronnasta pääsee suoraan nukkumaan.

Jos haluat saada tietoa oman kaupunkisi parhaista diileistä, suosittelen tilaamaan uutiskirjeen sivustolta. Homma toimii niin, että ostat diilin, saat lahjakortin sähköpostiisi ja varaat ajan palvelun tarjoajalle. Sitten vain testaamaan!


Kuinka monelle tämä palvelu tai sen edeltäjät ovat tuttuja?

*lahjakortti saatu blogin kautta, linkit mainoslinkkejä