Suloinen Naissaari

Kuten kerroin, jäivät Jyväskylän reissulla kyläilyt tekemättä ja esikoinen piti pitää mummilassa erityksissä. Teimme kuitenkin miehen ja kuopuksen kanssa pienen piipahdukseen Naissaareen, joka toisaalta oli ihan kiva – harvemmin tuleekaan käytyä missään muualla kuin kyläpaikoissa Jyväskylän reissuilla.


Naissaaren kahvila ja Wanha Paja Design-puoti sekä Puttipajan tehtaanmyymälä löytyvät Vaajakoskelta Pandan tehtaanmyymälän vierestä, toki viimeisessäkin oli pakko piipahtaa lakupussi hakemassa! Täytyy myöntää, että olen monet monet kerrat ajanut puodin ohi luullen, että se on vain Puttipajan tehtaanmyymälä myyden kynttilöitä, enkä ole tajunnut, että se on 800 neliömetrin kokoinen sisustusmyymälä! Sisällä on loputtomiin sisustustavaraa, käsityöjuttuja, lastenvaatteita, jopa joulumaailma löytyy! Pyörin ja ihastelin paikkoja kamera kädessä, miksen ole täällä käynyt. Suorastaan käsittämätöntä.

Siirryimme Naissaaren kahvilaan liikkeen tutkimisen jälkeen ja nautimme palan mustikkajuustokakkua. Kahvilassa on paljon ulkopaikkoja ja nätit näkymät (yllättäen oli sadekeli, mutta katettu terassikin aika jees). Äitini kehui kovasti heidän lounaskeittojaan, lisäksi jäden ystävän kannattanee testata pihtiputaalaisen Liisankankaan jäätelö, jota myydään kahvilassa irtona.

Oli kiva pieni piipahdus tutuilla kulmilla, joista löytyikin valtavasti uutta. Pistäydy ihmeessä, jos pörräilet Keski-Suomessa! Alla muutamia kuvia retkestämme, eikö ole ihania sisustusjuttuja? Mökkituliaisia täältä löytyy loputtomiin, jos satut ajamaan ohi kylään mennessä!

Wanha Paja Design
Naissaarentie 1
40800 VAAJAKOSKI


Oletko käynyt itse täällä? Eikö ollutkin ihania juttuja?


P.S. Toin tuliaisia tullessani, olethan osallistunut jo arvontaan, vielä ehtii, klik!