Ihan parhaat messut

Eilen pärähti käyntiin ihan parhaat messut, eli I love me-messut Helsingin messukeskuksessa, minä suuntasin messubloggaajana paikalle. Ihastelemaan pääsee vielä tänään ja huomenna ja suosittelen että menet. Täällä ei ole yhtään pistettä, jonka ohi haluaisi kävellä, mutta tietenkin osan ohi on aivan pakko. Katsottavaa olisi valtavasti, on urheilua, muotia, koruja, valtava määrä kosmetiikkaa, on hyvinvointia ja se ihana ihana superfood-alue. Minä jäin sinne aivan jumiin ja maistelemaan kaikkea mahdollista, nautinpa sekä Cocovin että Jungle Juicen viherpirtelönkin. Vaikka olin ovella tasan silloin kun ne aukesivat ja olin varannut kuusi tuntia messuiluun, en ehtinyt todellakaan katsoa kaikkea mitä olisin halunnut. Kävin Silk of Moroccon meikissä meikattavana

ilove9 ilove8 ilove7 ilove5

Jos olet menossa paikalle, nauti täysin siemauksin. Maistele ihania raakasuklaita ja superfoodeja, nauti muotinäytöksistä, fiilistele ihania osastoja. Ehdottomasti kaunein osasto oli mielestäni Joliella, isoin ruuhka oli NYXilla, ihanimmat neuleet Boomerangilla -50% hintaan ja lista jatkuu. Metsolan pisteeltä bongasin ihania myssyjä, jotka kuulemma myytiin kahdessa päivässä nettikaupasta loppuun!

ilove12ilove11 ilove10 ilove13 ilove1 ilove2 ilove3 ilove6

Minä kiersin ahkerasti koko päivän kuopuksen kanssa ja tapasin hirmuisen määrän tuttuja. Oli ihanaa jutella mm. Annamaria, Ansku, Belladonna, Milla ja muut ketä näin! Ja kuinka monta kommenttia sainkaan tyttäreni kulmakarvoista! :D

Nämä messut ovat visuaalisestikin niin upeat, olisin voinut käyttää päivän kuvailmalla yksityiskohtia. Osastoihin on todella panostettu.

ilove4

Meinaatko mennä kurkkaamaan, olitko jo? Ihanaa lauantaita!