Kesäinen prinsessakummitus kummitusjuhlassa (sis. arvonnan!)

kummitus6

Sumuisena ja harmaana lokakuun lauantai-iltana pukeutui pieni prinsessafani kesäiseksi prinsessakummitukseksi. Yhdessä vanhempien kanssa askarreltiin isomummon lakanasta asua ja liitettiin mukaan Punanaamion välkkyvä kummitus, jotta asu olisi kummitusjuhlaan sopiva. Prinsessa pyysi, että pikkusiskokin puetaan kummitukseksi ja näin vauva päätettiin pukea kokovalkoisiin, sovittiin siskon olevan iloinen vauvakummitus. Sitten tuo pieni kummitusprinsessa suuntasi Särkänniemen kummitusjuhlaan, joita vietetään kolmena peräkkäisenä viikonloppuna. Mukana olivat isi ja äiti ja ystäväperhe lapsineen ja innoissamme suuntasimme Koiramäkeen. Ovella iloisesti tervehtivä haamujoukko meinasi silti vähän jännittää. HEEIIII ja tervetuloa, huudahti iloinen joukko portilla ja pienen jännitys alkoi sulaa välittömästi. Suuntasimmekin välittömästi yhteiskuvaan kummituskavereiden kanssa.

Äiti katseli muiden pukeutujien asuja ja mietti, että meidän kummitusasumme oli aika kotikutoinen, mutta rakkaudella yhdessä tehty ja pääsimme sillä osallistumaan Aamulehden Moro-liitteen asukisaan, 15 mukaan valittua julkaistaan ensi torstain lehdessä. Äitiä vähän jännittää, lapsi jo keskittyi kaikkeen muuhun. Kehui kyllä kovasti, että hurjia asuja kaikilla! Pukeutuneet saavat yllätyksen portilla matkaansa, joten senkin takia kannattaa lakanaa tai muita asuja viritellä.

Prinsessakummitus ystävineen lähti tutkimaan Koiramäkeä, joka oli vaihtanut ulkonäköään Halloween-henkiseksi. Jännittävintä prinsessasta ehkä oli, että kummitukset osasivat puhua! Ja voi miten iloisesti juttelivatkaan!  Jännitys alkoi kaikota viimeistään noita Koukkunokan loitsukoulussa joka järjestettiin pihalla. Lopulta eniten lapset taisivat säikähtää selän takana karjaissutta lammasta. Hih!

kummitus5kummitus4 kummitus8 kummitus7 kummitus9

Karkki vai kepponen-kierros vei prinsessan seurueineen ympäri Koiramäkeä ja äidin piti vähän avittaa tuon kysymyksen kysymisessä. Pussi täyttyi, välillä osallistuttiin puuhapajoihin, tutkittiin ällökujaa, askarreltiin hämähäkki ja vedettiin narua. Sitten prinsessakummitus ei halunnut enää olla kummitus ja jatkoi leikkimistä omana itsenään. Drakkulan linnaan livahtivat kaikki seurueen lapset ja välillä lämmiteltiin kahvilassa.

kummitus15 kummitus10 kummitus2
Onko sulla mitään ihanaa peittoa kotona? Ja muita kiperiä kysymyksiä!

kummitus1 kummitus13 kummitus11 kummitus3

Pimeän jo laskeutuessa Koiramäkeen me jatkoimme leikkimistä ja paikan tunnelmasta nauttimista. Poniratsastukseen kirmasi osa seurueesta ja liukumäkeen kaikki. Pimeässä välkkyviä hattaroita ihasteltiin ja jumpattiin kummitusten johdolla.

kummitus17 kummitus14

Sanomattakin kai selvää, että niin prinsessakummituksella, hänen vanhemmillaan kuin ystäväperheelläkin oli ihana ilta ja reissu syksyiseen Koiramäkeen, jossa sadut heräsivät eloon. Kiitämme kovasti! Lopulta niitä hurjia kummituksia jo halailivat kaikki ja tämä kummitusjuhla on hurjasta nimestään huolimatta erittäin lämminhenkinen!

kummitus16

Jos sinä haluat viettää kummitusjuhlaa Särkänniemessä, niin juhlia järjestetään vielä 29.10. sekä 5.11. klo 16-20. Ja se arvonta! Arvon 2 x 2 kummitusranneketta lukijoiden kesken. Kummitusranneke sisältää sisäänpääsyn muihinkin avoinna oleviin kohteisiin (Näsinneulan näkötorni, Planetaario ja Akvaario) Koiramäen lisäksi.

Arvontaan voit osallistua jättämällä tähän postaukseen kommentin, sillä saat yhden arvan. Toinen arpa on sinun, jos tykkäät Optimismia ja energiaa-blogin fb-sivuista. Huikkaa oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla! Arvonta on auki 26.10.2016 klo 19 asti, joten ole tarkkana keskiviikkoiltana, jos haluat heti ensi viikonloppuna kummittelemaan!

kummitus12

Arpaonnea kaikille!

*postaus yhteistyössä Särkänniemen kanssa, ilmapallot yms.kummitusrekvisiitta saatu Punanaamiosta