Höyhenenkevyet korut ja hassutteleva asu (sis.arvonnan!)

Aloitan taas siitä, että kiitän kovasti edelliseen postaukseen kommentin jättäneitä. Aina kun kirjoitan jotain henk.kohtaisempaa pintaa syvemmältä, tuntuvat kommentit vielä tavallistakin tärkeämmiltä. Kiitos! <3

Sitten tähän asuun, joka on viime viikonlopun peruja. Siinä on yhdistetty monta I love me-messujen löytöä: neule, korvikset sekä Silk of Morocco-meikkejä. Suuntasimme kohti lastensynttäreitä, enkä ollut ajatellut laittaa tätä hametta, mutta kun tytär pyysi että laita, niin myönnyin. Koska minulla on edelleen menossa joku harmaa-kausi, päädyin näinkin värittömään kokonaisuuteen. Marsupaidan valitsin, jotta asuun tulisi hieman leikkisyyttä pitkän mustan hameen rinnalle ja samasta syystä päädyin laittamaan lenkkarit jalkaan, ettei mene liian ”yli”. Tosin kyseltiin minulta takista olenko matkalla päästänyt supikoiran päiviltä mutta en, takki ei ole aitoa turkkia nähnytkään.

coruu2coruu5

Itse viihdyin asussa hyvin ja tytär oli onnelinen, kun meillä molemmilla oli tyllihameet. Mutta entäs sitten nuo korvikset? Olen todella pitkään ihastellut niitä ja lueskellut sähköpostiin tulevaa Coruun uutiskirjettä, mutta en ole rohjennut tilata näitä näkemättä, miltä ne tuntuvat ja näyttävät. I love me-messuilla pääsin vihdoin niitä hipelöimään ja ihastuin niin, että nämä korvikset ovat olleet minulla koko viikon korvissa. Synttäreilä kyseltiin miten pärjään vauvan ja pitkien korvisten kanssa, mutta hyvin, ehkä musta väri ei ole innostanut repimään.

coruu3 coruu4

Coruun korut tehdään silikonista ja sen vuoksi näinkin isot korut eivät paina käytännössä mitään. Olen pari kertaa kokeillut, että ovathan ne tallessa, kun korvat tuntuvat siltä ettei niissä koruja olisikaan. Aivan ihana yhdistelmä, isohko näyttävä koru, joka ei kuitenkaan paina. Jos koruun tarttuu meikkivoidetta päivän aikana, sen voi pestä miedolla pesuaineella ja vedellä. Korut myös kestävät pakkasta ja kuumaa, eli eivät pelästy Suomen edessä olevaa talvea!

Coruun korut ovat olleet vuoden päivät markkinoilla ja vihdoin minä sain omani. Nyt on ehkä myös sinun aika saada omat silikoniset Coruun korvakorut, sillä saan arpoa kolmelle lukijalleni vapaavalintaiset korvikset.

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

  1. Kommentoi tähän postaukseen mitkä korvikset ottaisit, kaikki vaihtoehdot näet täältä.
  2. Kommentilla saat yhden arvan, tykkäämällä Optimismia ja energiaa-blogin facebook-sivuista saat toisen arvan.
  3. Tykkäämällä Coruun facebook-sivuista voit napata vielä kolmannenkin arvan!
  4. Kerro vielä kommentissasi monellako arvalla olet mukana!

Arvonta alkaa nyt ja sulkeutuu 31.10.2016 klo 20, onnea matkaan kaikille!

coruu1

t-paita ONLY/ hame SHEIN/ neule BOOMERANG/ takki GARCIA JEANS/ kengät CALVIN KLEIN/ korvikset CORUU (saatu blogin kautta)

Iloista viikonloppua myös jokaiselle! Mitä pidät asusta, kommentoi ihmeessä sitäkin samalla!

P.S. Jos mietit korvisten kokoa, omani ovat kokoa medium!