Ihanaa seuraa ja inspiroitumista

Palataan vielä kerran lauantaihin. Niin kuin kerroin, viipotin Indiedaysin tilaisuudessa, joka järjestettiin tällä kertaa Konepajan Brunossa Pasilassa. Upea industriaalinen rakennus, joka loisti oranssin ja violetin sävyissä! Sovinkin kuulemma sisustukseen sanoi Ansku ja nappasi minusta kuvan. Hih. Tamperelaisetkin löysivät perille, kun marssivat jonossa googlen avulla valitellen kylmyyttä ja liukkautta. No, joskus näinkin päin!

Päivän aikana sai tavata läjän muita bloggareita, höpöttää, haistella uutuustuoksua, käydä meikissä, maistella parasta jääteetä mitä olen koskaan maistanut (tämä ei ole maksettu mainos vaan oikeasti totista totta, yleensä inhoan niitä), koristella vihersmoothieta, kuunnella puheenvuoroja (Pupulandian Jenni on kyllä omissa silmissäni yksi kaikkien aikojen upeimpia bloggareita) ja haistella muun muassa silmälasitrendejä ja tuoksukynttilöitä. Aiemmin kiersin hirmuisen ahkerasti yritysten pisteitä, mutta nyt tuli fiilis, että haluaisin vain nauttia seurasta, höpöttää ja istua.

Ruokapuolella inspiraatiopäivä oli parantanut hurjasti, pienten napostelupalojen sijasta oli kunnon annokset todella herkullista tuorepuuroa, kasvistacoa sekä gluteenitonta suklaakakkua. Uskon, että setissä oli jokaiselle jotakin! Ja sitten oli meitä, jotka söivät kaikkea!

Instgrammissa päivästä on läjä kuvia hashtagilla BID2016, tässä teille muutamia maistiaisia päivästä. Tiedättekö mikä oli ihan kaikista parasta? No se höpötys. Höpötys samanhenkisten ihmisten kanssa, fiilisten vaihtaminen ihmisen kanssa, jolla on ihan samanikäiset lapset (iso sydän Saara!) ja mielipiteiden vaihto elämästä ja blogijutuista. Olisin halunnut jutella Saaran kanssa koko illan, mutta tilaisuus lähenteli loppuaan ja minun juna oli taas lähdössä. Juoksin liukastellen koko matkan asemalle ja lopulta ehdin hyvin, juna myöhästyi 20 minuuttia.

Minähän myöhästyin viime syksynä BID-päivän jälkeen junasta, kun en pystynytkään koroilla ja raskausvatsalla juoksemaan, muttei kerrota sitä kenellekään. Onneksi taas pystyy pinkomaan. ;)

bid14 bid16
kuva by Ansku.

bid15
Enni kuvauspuuhissa.

bid12 bid11 bid8
Tämä oli aika luksussettiä, niskahierontaa!

bid9 bid7 bid6
Nämä raa’at herkkusienet olivat järkkyhyviä. Sienten jalat oli hakattu pieniksi ja lisänä oli mm. pestoa. Hyvä idea illanviettotarjoiluihin, enpä ole koskaan itse äkännyt tarjoilla raakoja herkkusieniä!

bid3 bid2 bid4
Nordqvistin Keisarin morsian-jäätee maistuu täsmälleen Keisarin morsiamelle. Klassikkomaku, jonka moni tuntee. Ei lisättyä sokeria ja juoma valmistuu jäähaudutustekniikalla, joka vaatii vuorokauden haudtuksen. Hauska makuelämys!

bid5 bid13
Lila ja Saara inspiroitumassa.

bid17
Ensi kerralla laitan korot, uskoisitteko Anna-Marian vierellä, että olen yli 170 cm pitkä. ?

Kiitos kaikille seurasta ja Indiedaysille päivästä, olipahan vauhdikas lauantai!