Sininen asu ja sairas viikko

Onpahan ollut kipeä viikko. Kuopuksemme sairasteli vähän koko lokakuun, söi antibiootit korviin ja yski ja yski edelleen. Sitten alkoi esikoinen yskiä. Ei mitään muuta, kuivaa yskää joka valvotti öisin, väsymystä ja kiukkua. Maanantaina minä ja mies todettiin, että nyt on lenssu meissä, miehessä vähän kovempana, minä lähinnä olin äänettömällä kurkunpääntulehduksen kanssa. Esikoinen jatkoi yskimistä. Lopulta päätin viedä hänet lääkäriin ja järkytykseni oli suuri, kun molemmat korvat olivat tulehtuneet ja se aiheutti ärsytysyskää. Minun reipas, joka on vaan touhunnut eikä sanallakaan sanonut korvista. Oma olo oli kurja jo lenssun takia ja kun tajusin että korvissa on ollut vika pidemmän aikaa, ratkesin itkemään. Se vain tulla purskahti, kun tuli niin paha mieli reippaan pieneni puolesta. Miksen vienyt aiemmin lääkäriin? Miksen tajunnut että kummalliset yöt johtuvat korvista? Kun meillä on näitä kummia öitä riittänyt. Kyyneleet pulpahtivat silmistä ennalta-arvaamattomasti lapsen jatkaessa höpötystään ja kysellessään saako täältä taas sisiliskon. Huh, äitiys nostattaa tunteet pintaan joka käänteessä, jälkikäteen vähän nolotti.

blue2 blue3

Sen jälkeen tuli silmätulehdusta ja kaikki yskimme edelleen. Sellainen viikko täällä siis takana. Näin se vain on, että useampi lapsi näköjään tuplaa pöpötkin, edellisestä korvatulehduksesta on nimittäin kaksi vuotta, itse en ole ollut kipeä kuin odotusaikoina. Enpä muista milloin olisi viimeksi jääneet harrastukset väliin, mutta nyt jäi niin kerhopäivät kuin bodyattack-tunnit. Yhdessä blogitilaisuudessa piipahdin eilen ja se kyllä kannatti, olipa ihanaa tunnelmaa, siitä lisää myöhemmin.

blue5 blue1

Mutta silti tämä viikko on ollut ihan poikkeuksellinen. Sanoin, että se tuntuu kuin joululta, kun hissuttelimme kaikki villasukissa menemään, ulkona oli kylmää ja valkoista ja päälle oli vielä kunnon pahvisotku kuin avatuista paketeista konsanaan, sillä meillä tehtiin pienimuotoinen remontti tai kasvojenkohotus yhteen tilaan. Tästä(kin) lisää myöhemmin, voin kertoa nyt sen, että asia nostatti onnenkyyneleitä silmiini.

Välillä sitä täytyy pysähtyä ja sitä on tehty tällä viikolla. Olemme syöneet vähän mitä sattuu, yskineet yöt, juosseet monen monta kertaa lääkärissä mutta toisaalta olemme olleet yhdessä, kun kenelläkään ei ole ollut kiire. Olen naputellut monen monta postausta talteen ja suunnitellut teille kivoja arvontoja joulukuulle joulunodotukseen. On vuokrattu läjä Disneyn leffoja, jokohan tytär on nähnyt ne kaikki, hih! Kyllä liikkumattomuus syö ihmistä, mutta toisaalta oli ”ihanaa”, että mies oli yhtä aikaa kipeänä, eikä tarvinnut yksin pärjätä.

Otsikon asupuoli tulee siis täysin sinisestä asusta, joka kuvattiin 1,5 viikkoa sitten. Oli pimeää ja synkkää, oli pitkä tukka joka valui päätä myöten ja oli täysin siniset vaatteet. Ennen vierastin sinistä, mutta nyt olen löytänyt sen. Nämä kuvat olivat viimeinen sysäys saksille. Ja nyt kun katselin näitä kuvia, tuli pitkää ikävä. Morjens mikä tuuliviiri! :D Hiemanko on keli viikossa muuttunut, nyt on jo hyvin kylmä ja pakkasta. Haluaisin lähteä ulkoilemaan, mutta kylmän pakkasilman hengittäminen tuntuu karsealta. Ehkä yritämme hetken.

blue4

neule & sukkikset MARKS 5 SPENCER/ hame GARCIA JEANS/ takki second hand/ korvikset CORUU (saatu)

Sen verran asuun liittyen täytyy vielä vinkata, että nuo Marks&Spencerin merinovillaa sisältävät sukkikset ovat huippulämpöiset, sieltä löytyy ihan mahtavia sukkahousuja. Jopa sellaiset, jotka lämmittävät sisällä vähemmän kuin ulkona (en uskonut itse tämän olevan mahdollista ja ostin vain ihan merinovillaiset). Jos siis kaipaat värisukkiksia tai lämpöisiä sukkiksia, ota suuntima sinne!

Sellainen viikko täällä takana, sitten kohti viikonloppua! Oletteko pysyneet terveinä? Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille, käykäähän osallistumassa eilen julkaisemaani arvontaan!