Sanoja ystävyydestä, vauvakirja ja alekoodi

Minulla on ystävä, joka on ollut tukena monessa käänteessä. Meillä on aika samanlainen elämäntilanne ja olemme parhaamme mukaan toimineet toistemme vertaistukena. Lapsemme ovat viihtyneet keskenään. Tuo ystävä hoiti niin omat lapsensa kuin minun esikoiseni, kun jouduin helmikuussa sairaalaan makaamaan. Hän toi ruokaa kaappiin, kun makasimme vatsataudissa. Kun odotin esikoistani harmittelin ääneen, että minulla ei ole ketään, joka järjestäisi babyshowerit, ne vaikuttavat niin ihanilta juhlilta. No, tämä ystävä, joka ei tuntenut muuten vielä tuolloin ystäväpiiriäni otti ja järjesti. Kysyi mieheltäni ketä sinne voisi pyytää. <3 Useasti minulla on tunne, että hän on auttanut niin juttelemalla kuin konkreettisilla teoilla ja välillä olisi minun vuoro toimia tukena.

Sainkin kutsun kyseisen ystävän babyshowereille, sillä hän saa pian kolmannen lapsensa. Pohtiessani millä tavalla haluaisin häntä muistaa (kun leluille ja vauvanvaatteille ei taida olla tarvetta) tuli mieleeni heti Oot niin ihana-vauvakirja. Neuvolakorttikuorista jo kirjoitinkin ja vauvakirjaan tutustuin ensimmäisen kerran Mansen blogikirppiksellä lokakuun alussa. Tämä 40 sivua käsittävä vauvakirja on suunniteltu ja painettu Suomessa ja siitä saa tehdä täysin omannäköisensä. Sivuilla on mm. puhekuplia joihin täyttää lapsensa sanoja ja kirjassa on runsaasti tilaa kuville.

ihanavauvakirja1 ihanavauvakirja10

Ystäväni tykkää mustavalkoisista jutuista, joten ajattelin, että kirjan tyylikäs grafiikka olisi ihan hänen näköistään. Sen lisäksi hän on henkeen ja vereen askarteluihminen (siis sellainen, joka valvoo yöt askarrellen ja tuo lapseni synttäreille kolme itsetehtyä korttia, minunlaisteni vastakohta tässä asiassa). Oot niin ihana-vauvakirja on upea ihan kenelle tahansa täytettäväksi, mutta ihmiselle joka valvoo öitänsä askarrellen… Täydellinen! Netistä voi tulostaa lisäsivuja, voi lisätä muovitaskuja kierrekansioon ja valkoinen laatikko, josta kirja löytyy säilöö sisäänsä pieniä vauva-ajan aarteita. Koin, että tuo vauvakirja sopii kuin nenä päähän juuri tälle ystävälle.

vauvakirja1 vauvakirja2 ihanavauvakirja4 ihanavauvakirja5

Vein viikonloppuna kirjan lahjaksi babyshowereille ja se herätti kyllä naisjoukossa sen verran ihastusta, että jos sinulla on oma vauva vailla vauvakirjaa tai mietit esimerkiksi joululahjoja, suosittelen lämpimästi tutustumista tähän. Babyshowereilla oli muutenkin ihana ja välitön tunnelma. Teimme käsihoitoja, söimme hurjan määrän herkkuja ja vauvanikin viihtyi. Yksi parhaimmista herkuista oli muuten kuivakakulta näyttänyt juustokakku, joka oli tehty kakkuvuokaan ja kumottu paistamisen jälkeen niin, että pohja oli päällimmäisenä. Hurjan hyvää, kannattaa napata tämäkin idea!

ihanavauvakirja9 ihanavauvakirja6 ihanavauvakirja7 ihanavauvakirja8

Ystäväni oli ehdottomasti syksyn pimeydessä ansainnut nämä juhlansa ja rentotumisen, nyt sitten vain odottelemme milloin tapaamme heidän uuden perheenjäsenensä, jota kirja on odottamassa!

Jos tilaat tällaisen kirjan tai muita Oot niin ihana-tuotteita, niin nappaahan tästä matkaasi vielä alekoodi! Syöttämällä koodiksi IHANAAENERGIAA kassalla saat -10% alennusta tilauksen loppusummasta. Koodi on voimassa marraskuun loppuun eli 30.11.2016 asti.

Onko itselläsi babyshowereita näköpiirissä? Kiitos juuri sinä, että saan olla ystäväsi ja sain olla juhlissa mukana!

*vauvakirja saatu blogin kautta