Kolmas kalenteriluukku (+kahden arvonnan voittajia)

Oikein hyvää kolmatta adventtia kaikille! Aloitetaan se kertomalla kehen onnetar osui arvonnoissa. Koiramäen liput menivät Hannelle ja Havin setti kalenteriluukusta numero kaksi osui taas nimimerkille nelliina. Toiseen joulukalenteriarvontaan arpoja kertyi määräaikaan mennessä 244 kappaletta, kiitos kaunis jälleen osallistumisesta kaikille!

Sitten kolmannen kalenteriluukun kimppuun, josta paljastuu jotain itselleni erittäin mieluista. Jos olet yhtään Instagram-tiliäni seurannut, tiedät, että minä rakastan jumppia. Bodystep, bodycombat ja bodystep tulevat ykkösinä, cxworks on nyt ihan huippujuttu kun etsii taas keskivartaloa kohdillleen raskauden jälkeen. Minä siis jumppaan useita tunteja joka viikko ja olen rakastanut ryhmäliikuntatunteja siitä asti, kun aloitin nuorisoaerobicin 12-vuotiaana. Kyllä, siis yli 20 vuotta jo takana!

Oli miten oli, lokakuussa sain Blog Awards-gaalasta goodiebagin, josta löytyi Polarin panta. Oli se kiva pitkissäkin hiuksissa, mutta ihan ehdoton nyt lyhyissä, jotka eivät yletä kiinni. Pitää tukan takana juostessa ja burpeetä vetäessä.

luukkukolmas3

Jotta arvonnat olisivat mahdollisimman erilaisia ja jotenkin blogin pitäjänsä näköisiä, löytyykin kolmannesta luukusta Polarin jumppapussi, kaksi noita hiuspantoja, kolme Leaderin raakasuklaapatukkaa sekä karkkikeppi. Ja hei, nämä pannat on teetetty tuohon gaalaan, eli näitä et saa kaupasta tai mistään muualta hankittua.

Kaikki arvonnat mennään samoilla säännöillä, eli:

  1. Saat yhden arvan kun kommentoit tähän postaukseen mistä urheilulajista pidät.
  2. KOLME arpaa on sinun, kun kommentin lisäksi olet seuraajana jollain kanavistani (facebook, Instagram, bloglovin, blogit.fi)
  3. Kerro kommentissasi oletko mukana yhdellä vai kolmella arvalla ja muista täyttää sähköpostikohta, se näkyy vain onnettarelle!

luukkukolmas1

Tällä kertaa yhdelle lähtee tämä varsinainen paketti, sen lisäksi arvon kuusi muuta voittajaa, jotka jokainen saavat jokainen kaksi noita hiuspantoja. Eli yhteensä tässä arvonnassa on seitsemän voittajaa!

luukkukolmas2

Tämä arvonta on auki aina 16.12.2016 klo 16 asti. Viikon päästä aukeaa viimeinen luukku mielestäni ehkä isoimman palkintonsa kanssa. Onnea taas kaikille matkaan!