Meneekö alusasu joululahjana aina pieleen?

Kyllä se valitettavasti usein menee, näin meille kerrottiin Changen järjestämällä brunssilla pari viikkoa sitten. ChangeLingerie teetti kyselyn, johon vastasi 577 suomalaista naista. Tuloksena oli, että lähes 80 prosenttia naisista ovat tyytymättömiä paketista paljastuviin alusasuihin. Pieleen menee niin väri, koko ja materiaali. Miten sitten välttää epäonnistumista lahjan valinnassa, sillä alusvaatteet sopivat kuitenkin hyvin joulupakettiin?

Alusvaatteiden ostaminen itselleen on välillä niin hankalaa, etten ihmettele toiselle ostettavien alusvaatteiden menevän herkästi pieleen. Changen ketjujohtaja Marjo Topi antoi vinkkejä, joilla voi välttää karikoita alusasuostoksilla. Koko kannattaa tarkastaa jo kaapissa olemassa olevista alusvaatteista ja ottaa vaikka kuva kännykällä kokolapusta. Kannattaa myös kurkkia mitä väriä kaapissa näyttää olevan ja olla ostamatta stringejä, jos niitä ei kaapista aiemminkaan löydy.

change1 change4 change2

Minä rakastan alusvaate- ja yöpukulahjoja ja olen ollut Changen asiakas niin pitkään kuin muistan. Se oli nimittäin ensimmäinen liike, josta aikanaan löysin 65cm ympärysmittaisia liivejä sopivalla kupilla. Changesta olen ostanut monen monta alusvaatesettiä ja bikineitä, myös tänä kesänä Kreetan kuvissa saatoitte bongata kahdet Changen bikinit. Olisi siis helppo kurkkia näistä vanhoista liiveistä koko ja käydä ostamassa? Vaan kun ei ole. Liivin mallikin vaikuttaa paljon ja lisäksi olen kahden lapsen imetyksen jälkeen jotain kokoa x, jota en itsekään tiedä. Nyt kun imetys vetelee viimeisiään, minä aioin suunnata taas Changeen, jossa ammatti-ihminen saa mittanauhan kanssa selvittää mikä on sopiva koko nykyään. Minäkin siis toivoisin alusasulahjani lahjakortin muodossa, mistä Marjo Topikin vinkkasi. Toki lahjakortti saattaa vaikuttaa aika kylmältä lahjalta, josta aina näkee lahjan summan, mutta toisaalta se ei voi pieleen mennä. Marjo ehdotti laittamaan kylkeen söpöt sukat tai jotain muuta pehmoista, niin lahja ei tuntuisi niin ”kovalta”.

change8 change6 change7

Sen lisäksi, että saimme joululahjavinkkejä brunssilla näimme parhaita paloja joulun alusasuista sekä kevään uutuuksista. Näyttipä muuten turkoosit bikinit aika raikkaalta marraskuun pimeydessä! Tai tuo ensimmäisessä kuvassa oleva uikkari, josta oli myös bikinit ns. toppiyläosalla. Yllä olevan kuvan turkoosit bikinit ovat monikäyttöiset, Marjo on juuri irroittanut niistä olkaimet, eli niitä voi käyttää monella tapaa. Vaikka tuntuu kaukaiselta ajatella kesää, on se pian taas täällä ja uutuusbikinit kaupassa! Näitä alusasuja ja bikineitä olivat esittelemässä Miss Helsinki-ehdokkaat, joita luotsaa Martina Aitolehti.

change9change3 change5

Minä kiitän kovasti mielenkiintoisesta sekä herkullisesta brunssista, joka ravintola Brondassa järjestettiin (oikeasti, miten voi kanelijogurtti olla niin hyvää!). Oli kivaa aloittaa päivänsä tällaisella pienellä arjen luksuksella, joita alusasut ehdottomasti edustavat.

Mitä mieltä olet itse alusasulahjoista, toivotko sellaisia, pystyykö niitä helposti ostamaan? Onko Changen valikoima itsellesi tuttu?