Marraskuun summa summarum

Ei, en ole unohtanut marraskuun kollaasia. Ei ole vain ollut aikaa tehdä sitä ja koska joulukalenteriarvonnat pyörivät, en ajatellut tähän liittää arvontaa. Siis täältä tulee marraskuun kollaasi, ehkä hieman myöhässä! Koska lokakuun asukollaasin tehdessäni Jonna totesi kommenttiboksissa, että älä lopeta näitä kollaaseja, tuon kommentin rohkaisemana jatkan edelleen kuukausien summaamista sekä asukollaaseja.

Blogini lähti liikkeelle asukuvista, joten edelleen ne siellä vahvasti pyörivät ja minä tykkään niitä monesti toteuttaa. Jostain syystä niistä on kuitenkin tullut aika vähän kommentoituja ja tykättyjä postauksia kun vertaa kaikkiin muihin aiheisiin. Tämä on ehkä vähän latistanut intoa tehdä asupostauksia, kun on jäänyt mieleen pyörimään eivätkö asuni inspiroi tai innosta kommentoimaan, onko ne jo kaikki nähty tai missä syy? Ne kuitenkin saivat tämän blogin alkuun, joten en ole osannut lakata niitä ottamastakaan.

Mitä jäi mieleen marraskuusta? Kiire. Kiire näkyi myös asuista, en monesti ehtinyt miettiä asua kovin pitkään ja kuvat otettiin lähes aina kiireessä. Tein kollaasinkin aika hopulla ennen kuin kukaan herää päikkäreiltä ja huomasin, että numerot menivät nyt todella saman kokoisiksi. Pahoitteluni, en ehtinyt korjaamaan.

Marraskuussa sairastimme kaikki ja reitistä lääkäriin tuli tuttu. Kävin useamman kerran Helsingissä, tein pikareissun niin Riihimäelle kuin Padasjoelle blogijuttujen merkeissä ja Jyväskylässäkin piipahdimme. Vietettiin isänpäivää, harrastettiin ja nähtiin ystäviä. Käytiin niin joulukorttikuvissa kuin otettiin uimakuvat. Tukastakin putosi puolet marraskuussa. Viihdyn kyllä edelleen hyvin lyhyemmässä tukassa!

kollaasi1 kollaasi2

Kaikkeen tähän härdelliin nähden 28 ulos tullutta postausta hämmentää itseänikin, missä välissä ne syntyivät? Voin kertoa, että mm. junamatkoilla saa aika monta postausta painettua kasaan. Vähentynyt (täysin loppunut) valo harmitti, monesti se kaunein ja valoisin aika on ollut sitä, kun lounas- ja päiväunirumba on kiireimmillään. Kun tytöt ovat olleet unilla on jo niin hämärää, että kaikki kirkkaat kuvat ovat jääneet ottamatta.

Kaiken kaikkiaan marraskuusta tuntuu olevan jo hurjan paljon aikaa näin joulukuun puolivälissä, kun joka puolella hössötetään joulua. Meillä hoidettiin piparit ja kortit, mutta siihen sitten jäikin, en hirveästi halua laittaa tavaralahjoja ja ne elämyslahjatkin on hommaamatta (lue keksimättä). Josko korjataan tilanne viikonloppuna!

Kommentoikaa ihmeessä suosikkiasuanne tai innostavatko asukuvat ylipäätään? Tässä ei ole mukana arvontaa, mutta vielä huomiseen asti on avoinna kolmas joulukalenterin luukku, käy osallistumassa! Sunnuntaina sitten aukaistaan vikaa luukkua!

Ja hei, heittäkää ihmeessä postausideoita ilmoille, jos on jotain mistä haluaisitte lukea!

Oikein hyvää joulukuun puoliväliä, kalenteristakin vain luukut vähenevät!