Luonnonkosmetiikka johon ihastuin ja koukutuin

organic2

Marraskuussa ollessani babyshowereilla sinne oli hankittu kuorinta-aineita sekä käsirasvoja, joilla teimme käsihoitoja. Oli niin sitruunaruohokuorintaa kuin vadelmaakin sekä paria erilaista käsirasvaa. Rauhassa istuimme ja kuorimme sekä rasvasimme kätemme vauvakutsuille sopivaan kuntoon, eli oikeasti aivan vauvanpepun pehmeiksi. Käteni olivat niin pehmoiset sen jälkeen, että ihastuin aivan välittömästi erityisesti noihin kuorintoihin. Kyselin kaverin kaverilta, mistä hän nämä hommasi, sillä sarja oli itselleni aivan vieras. Sokos Emotionista kuulemma ja myyjä oli suositellut niitä juuri sillä perusteella, että tulevat vauvakutsuille; raskaana oleva saa mahdollisimman vähän kemikaaleja itseensä ja tuoksutkin ovat aivan ihanan raikkaita.

organic1

Minäkin olen yhä enemmän ja enemmän siirtynyt luonnonkosmetiikkaan varsinkin saippuoissa ja rasvoissa. Silloin voin hyvällä omatunnolla antaa niitä lastenkin kokeilla ja vähentää heidän kemikaalikuormaansa. Uskon luonnonkosmetiikan olevan myös parempi vaihtoehto luonnolle. Keskustelimme juuri miehen kanssa minkälaisia saippuoita haluamme lasten käyttävän ja hän totesi heittäneensä juuri hammastahnan pois, joka sisälsi ihan rehellisesti muovia. Muovia, joka menee veteen eikä sinne liukene ja aiheuttaa paljon ongelmia. Luonnonkosmetiikka on tullut rytinällä markkinoille eikä ihme, sillä on kyllä tilauksensa.

Organic Shopin tuotteista puuttuu se ”tietty” tuoksu, joka luonnonkosmetiikassa monesti on ja tuoksut ovat todella puhtaita ja raikkaita. Niitä saa Sokokselta, eli helposti lähes mistä vain ja hinnat ovat suhteellisen edulliset, mikään puteli ei yli 10 euroa kustanna.

organic7

Erityisesti ihastuin tuohon sitruunaruohokuorintaan, jota suositellaan käytettäväksi kolmesti viikossa, minä olen käyttänyt välillä joka päivä, se on niin ihanan tuoksuinen ja samalla jotenkin luksustuote. Kun kuorivat rakeet (eli sokerin) jaksaa hieroa pois, jää lopputulokseksi sametinpehmeä iho. Päälle creme brulee vartalovoide ja talvi-iho kiittää.

organic6 organic5

Vessassa meillä on käytössä ruusua & persikkaa sisältävä käsisaippua sekä käsirasva. Tuoksu on saippuassa aika makean voimakas, on ollut esikoisen suosikki. Eikä ole kuivattanut. Ystäväni, jolle babyshowerit pidettiin huomasikin heti meillä käydessään minkä merkkistä käsisaippuaa meillä on, sillä heidänkin perheessä on tilausta saippualle joka ei kuivata. Tiedättekö monta kertaa pestään päivässä kädet lapsiperheessä, jossa pestään niin peppuja kuin käsiä, syödään monta kertaa ja kädet pestään niin ennen kuin jälkeenkin? Määrä on hurja ja kuivuus sen mukainen, mutta tämä saippua on auttanut meidän perheen käsiä.

organic4 organic3

Organic shopin tuotteet valmistetaan Virossa ilman synteettisiä säilöntäaineita, hajusteita, silikoneja, väriaineita tai polyeteeniä. Sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, joka kannattaa oikeasti testata!

organic8

Meidän perhe ihastui kovasti näihin tuotteisiin ja olen esimerkiksi äidilleni hehkuttanut kuorinta-ainetta hänen meillä käydessään. Vaikka tässä postauksessa lukee, että tuotteet ovat saatu, sen enempää maksettu mainos tämä ei ole. Ihastuin useampaan tuotteeseen jo ennen kuin näitä sain ja loppusarja vain vakuutti minut, että tämä sarja on meillä jäädäkseen. Kiitos vain ystävän ystävä, joka näitä babyshowereille hommasit, jos satut tämän postauksen lukemaan!

Ovatko Organic shopin tuotteet itsellesi tuttuja, mikä on suosikkisi? Hyvää alkavaa viikonloppua!

*tuotteet saatu blogin kautta