Viimeinen joulukalenteriluukku arvointoineen auki!

Näin se tuli, neljäs adventti. Aika erityinen päivä, sillä kuopuskin täyttää 9 kuukautta. Yhtä pitkä aika mahan sisä- ja ulkopuolella siis!

On tullut aika avata joulukalenterin viimeinen luukku, joulukin on jo ensi viikolla. Itselläni on hieman haikea olo. Oletteko tykänneet arvonnoista? Minusta on ollut huippua lukea vastauksianne arvontakysymyksiin, erityisesti lempiliikuntalajeista tykkäsin! Tuossa edellisessä Polarin arvonnassa pääpalkinto meni Susannalle. Lisäksi kuudelle lupasin kaksi pääpantaa ja he kuusi ovat hiisukas, leena, MarjaKoo, Eve, Emppu sekä Ilona. Arpoja arvonnassa oli yhteensä 169 kappaletta. Kaikille voittajille olen laittanut sähköpostia, pari vielä tavoittamatta!

Ja viimeisen luukun sekä arvonnan kimppuun, jossa on mielestäni aika kivoja juttuja. Tarjolla kaksi eri settiä eli myös kaksi eri voittajaa! Setti numero 1 sisältää mm. luonnonkosmetiikkaa, eli siinä on Organic Shopin shampoo, Hurraw-huulirasva, hamppusaippua, kynsilakka sekä suihkutettava magnesium, jota käytetään ulkoisesti. Auttaa esimerkiksi lihasjumeihin ja parantamaan unenlaatua.

kalenterivika1kalenterivika2

Setissä numero 2 on läjä Essencen uutuusmeikkejä puuterista kynsilakkoihin sekä Neutrogenan kasvojenpuhdistusaine.

kalenterivika3 kalenterivika4

Sitten vielä ne säännöt, eli:

  1. Saat yhden arvan kun kommentoit tähän postaukseen ihan mitä vain. Toivota hyvää joulua, ehdota postausaihetta, kommentoi oletko tykännyt arvonnoista, kerro mitä toivoisit arvottavan, mitä odotat joululta… Ihan mitä vain! Luen varmasti jokaisen kommentin, vaikken todennäköisesti ehdi arvontapostausten jokaiseen kommenttin vastatakaan.
  2. KOLME arpaa on sinun, kun kommentin lisäksi olet seuraajana jollain kanavistani (facebook, Instagram, bloglovin, blogit.fi)
  3. Kerro kommentissasi oletko mukana yhdellä vai kolmella arvalla sekä haluaisitko setin 1 vai 2 ja muista täyttää sähköpostikohta, se näkyy vain onnettarelle!

Koska jouluna en lähde näitä postittelemaan kuitenkaan, pidetään tätä arvontaa auki vähän pidempään, eli aina 26.12.2016 klo 17 asti.

Onnea kovasti kaikille ja kiitos jo etukäteen, kun olette ahkerasti osallistuneet arvontoihin sekä hyvää viimeistä adventtia!