Glitteritennarit sekä alekoodi kenkiin!

vamostennarit6

Kevät. Tuo vuodenaika, josta en osaa vieläkään sanoa rakastanko sitä vai inhoan. Rakastan lisääntyvää valoa ja villavaatteiden vähenemistä, mutta inhoan sitä kuinka valo saa pölyn näkyviin ja lumen alta paljastuu ruskea ruohikko ja lehdettömät puut. Toisaalta tuo aika kestää niin häviävän hetken ja pian onkin se kaikken kaunein aika käsillä, kun kaikki on vihreänä. Omppupuut kukassa, se on kyllä yksi kevään kauneimpia näkyjä!

Kukkia ja vehreyttä saadaan vielä tovi odottaa, mutta kevätfiilistelyt on jo aloitettu. Toissaviikonloppuna Helsingin kadut olivat lähes lumettomat ja aurinko paistoi täysillä ja oikeasti jo lämmittikin. Mietin, millä asulla toisin eniten kevätfiilistä kuviin ja päädyin tähän varmaan vaatekaappini yhteen kulutetuimmista osista: Adidaksen takkiin. Edelleen parin vuoden jatkuvan käytön myötä rakastan tätä verkkatakkia yli kaiken ja sen värimaailma on täydellisen keväinen. Asu on nähty kerran aiemmin blogissa, mutta koska siitä on pari vuotta, ajattelin etteivät kaikki sitä edes muista.

vamostennarit5 vamostennarit4

Jos kevään merkkejä on aurinko ja valo, niin ovat kyllä tennaritkin. Tai nuo peililasit! Minä siirryn monesti kevään myötä täysin tennareihin, niillä pääsee muksujen kanssa kovaa eteenpäin ja ovat nopeat vetää jalkaan. Tennarit ja farkut ovat edelleen omat suosikkini, vaikka salaa haluaisin olla ehkä piikkikorko ja hamenainen. Hih.

Kevään uutuusmallistosta olevat tennarini loistavat auringossa erityisesti, sillä niissä on ripaus glitteriä mukana. Juuri passeli kombo itselleni, helpot tennarit, joista saadaan naisellisemmat kiiltävällä hopealla ja glitterillä. Myönnän, etten vielä voinut kuin piipahtaa pihalla paljain nilkoin, mutta pari kuukautta eteenpäin ja kevät on tosissaan täällä.

vamostennarit3 vamostennarit1

Jos kaipaat kaappiisi kevättennareita tai nilkkureita, nyt on aika nappihetki alkaa fiilistelemään ja tilata ne, sillä saat Vamoksen valikoimasta -20% alennusta koodilla KATJA20. Minusta oli aika huippujuttu, että sain teillekin tarjota tällaisen edun! Koodi on voimassa aina 13.2.2016 asti.

vamostennarit2

farkut LINDEX/ takki ADIDAS/ aurinkolasit UNOFFICIAL (saatu blogin kautta)/ tennarit VAMOS (saatu blogin kautta)/ rannekoru HIPANEMA

Vaikka olen yllättävän paljon vähentänyt värien määrää niin omassa kuin lasten pukeutumisessakin, niin kyllä tämä asu oli niin minua. Glitteritennarit, värikäs takki, Hipaneman koru ja nuo peililasit olivat yhdistelmä, jossa voisin mennä aina. Tiedättekö mikä on puuttunut vuosikaudet vaatekaapistani? Täydellinen nahkatakki. Se kyllä viimeistelisi kevätlookin. Ehkä vielä joskus!

Tällä hetkellä hiihdän menemään viikon toppahousuissa, mutta kohta, kohta kevät on täällä!

Mitä tykkäät glitteritennareista tai asusta? Onko haaveissa uudet kevätkengät tai odotteletko jo kevättä?

P.S. Käykäähän osallistumassa synttäriarvontoihin, blogissa arvontaan suomalaista luonnonkosmetiikkaa ja fb:ssa Changen aamutakki!