Helmikuun helmet (sis. arvonnan!)

No nyt on sitten oikeasti helmikuu paketissa! Minähän kirjoitin kuukausi sitten otsikoksi ”helmikuu paketissa”, josta mies kommentoi päivä postauksen julkaisemisen jälkeen, että tuossa varmaan tulisi lukea tammikuu. Wups!

Maaliskuun alkaminen aiheuttaa minussa ensimmäisenä nieleskelyä. Maaliskuusta on tullut elämäni merkityksellisin kuukausi sen myötä, kun molemmat tyttöni ovat maaliskuussa syntyneet. Meillä siis saatetaan tässä kuussa vauvavuosi loppuun ja juhlitaan tyttöjen tuplasynttäreitä. Ei voi olla. Minä ihan äsken tuskailin viimeisilläni. Kuopukseni juoksee, leikkii isosiskon kanssa ja tapailee sanoja. Sydän myttyrällä katson hänen huiman nopeaa kasvuaan.

Mutta mites se helmikuu? Mikä teille jäi helmikuun postauksista mieleen? Vai jäikö mikään? Helmikuussa olimme Vuokatissa, vietettiin ystävänpäivää, käytiin Koiramäessä ja Frozen jääshowssa. Lisäksi kävimme muuten katsomassa esikoisen kanssa Viirun ja Pesosen Ahaa-teatterissa. Suosittelen lämpimästi, jos tykkäätte kyseisiä kirjoja lueskella. Meillä niitä luetaan hurjasti ja 50 minuuttia kestävä teatteriesitys oli jännittävä kokemus lapselle, joka eli täysillä mukana!

Helmikuussa tuli julkaistua oikeastaan vain kuusi asukuvaa, mietin nappaanko Pietamon pipokuvat mukaan tähän äänestykseen, mutta jätin nyt sitten ottamatta. Ennätysvähän siis asukuvia, mikä johtuu osaltaan ajanpuutteesta, osaltaan siitä, etten ole halunnut tunkea pelkästään asukuvia eetteriin ja muiden postausten tekeminen ja kuvaaminen on monesti jäänyt.

Pidemmittä puheitta siis, tässäpä helmikuun asut kollaasina!

helmikuu_kollaasi1

Huikkaa minulle mikä näistä kuudesta on suosikkisi tai kerro mikä oli oma helmikuun kohokohtasi ja olet mukana arvonnassa. Palkintona on Polarin panta, kaksi kuivashampoota sekä hajuvettä varten kehitetty perfume atomizer, johon saa laitettua lempparituoksuaan mukaan vaikka matkaa varten!

Säännöt ovat seuraavat:

  1. Kommentoi lemppariasusi/helmikuun helmesi tähän postaukseen ja saat yhden arvan.
  2. Toinen arpa on sinun, kun seuraat blogiani jollain virallisella kanavalla (bloglovin, blogit.fi, facebook, Instagram).
  3. Kerro oletko mukana yhdellä vai kahdella arpasella!

Arvonta on auki aina maanantai-iltaan 6.3.2017 klo 17 asti.

batiste+kuivashampoo

Onnea matkaan ja iloista maaliskuuta!