Changen urheiluliivit ja kunnollisen tuen tärkeys

Täytyy sanoa, että nyt tulee kuvat ehkä mieluisimmasta kuvauspaikasta ikinä, jumppasalista. Täällä olen niin kotonani kun ihminen voi olla ja kuvaaminen oli ihanan luonnollista, joskin hieman haastavaa, hyppiessä meinaa hymy unohtua ja pariin kuvaan ilmestyi pieni kaljupäinen assistentti. Minä rakastan jo sitä hajua, mikä salilla ja jumppasalissa on. Menin yksinäni tyhjässä jumppasalissa ja höpötin miehelleni, että jumppaohjaajien täytyy olla onnellisia, kun saavat suunnitella täällä jumppia ja puuhailla tyhjässä salissa. Olisi edelleen yksi unelmaduuneistani! Vaikka vähän jännittää olla edessänne ilman paitaa, oli fiilikseni salilla niin hyvä, että suorastaan unohdin olevani paidatta. Harmitti, kun piti lähteä pois. Siinäpä vasta hyvän kuvauspaikan kriteerit!

Mutta asiaan eli urheiluvaatteisiin. Minä olen aina rakastanut hyppytunteja, bodyattackia, bodycombatia sekä bodystepiä, joissa tulee paljon hyppyjä, askelkyykkyhyppyjä, haarahyppyjä, tasapomppuja ja sen myötä ylöalas-liikettä rinnoille. Tämän kevään myötä olen alkanut myös juosta, mikä tarkoittaa tunnin tasaista täryytystä rinnoille. Keskimäärin hikiliikun viisi kertaa viikossa, eli urheiluvarusteet pitäisi olla kunnossa, eikö? Viitisen vuotta sitten sentään vaihdoin kokonaan varsinaiset jumppakengät juoksukenkiin ja penikkavaivat hävisivät sen myötä.

bodyattack cubus+ sportstopchange+urheiluliivit

Urheiluvaatteiden ostaminen on valitettavasti minusta hirveän vaikeaa. Jumppatopit ovat nykyään aina painijanselällä ja pitkään tuskailin, etten halua liivien paistavan sieltä. Nyt olen luovuttanut, näkykööt, niin monella muullakin. Tykkään liikkua shortseissa, mutta juuri oikeanlaisten/mittaisten/hyvän tuntuisten shortsien löytäminen on sekin haastavaa. Nämä suosikit löysin New Yorkista vuonna 2012, eli kovassa käytössä ovat olleet.

Entä sitten ne liivit? Niitähän pitäisi olla useita, jotta ne voisi usein pestä ja pysyisivät vielä hyvinä ja tukevina. Nolona myönnän, että minulla on yleensä yhdet, parhaimmillaan kahdet yhtä aikaa käytössä. Changen urheiluliivejä en ollut testannut koskaan aiemmin, en edes kovin pitkään ole tiennyt, että heiltä saa urheiluliivejä, vaikka muuten ostankin liivini heiltä!

change+sportsbra change+askelkyykkyhyppypushup+gogotampere

Miksi sitten oikean kokoiset, tukevat urheiluliivit ovat niin tärkeät? Kyllähän huonoilla liiveillä liikkuminen oikeasti ihan sattuu. Lisäksi jatkuva pompotus ilman kunnollista tukea venyttää rintaa huomattavasti. Minä tarvitsin uudet urheiluliivit muutenkin ja nyt oli myös hyvä hetki tsekata mikä koko on juuri nappi näin kahden lapsen jäljiltä. Changesta sain todella asiantuntevaa palvelua. Ja vaikka puhuin juoksu- sekä hyppylajeista, on kunnollinen tuki ja oikea koko tärkeää muutenkin, ihan jo kävellessäkin. Eron kyllä tuntee vaikkei hyppisikään.

changelingerie askelkyykky

Nämä liivit on nyt testattu niin attackissa, kuin combatissa, juoksussa ja stepissä. Mitä olen tykännyt? Ensinnäkin olen tykännyt hurjasti siitä tunteesta, että liivi on jotenkin huomaamaton. Se tukee todella hyvin ja tuntuu samalta siltä, ettei päällä olisi mitään. Johtuen ilmeisesti hengittävästä materiaalista? Olkaimet kiristetään tarrasysteemillä ja liikkeessä ihmettelin, näinkö tarrat jaksavat pysyä hyvänä, kun urheiluliivit ovat kuitenkin tuote, jota pestään paljon. Myyjä vakuutteli, että vuoden käytön jälkeen hänellä on ainakin pysynyt liivi erittäin hyvänä, joten tämä jää nähtäväksi.

pushup+change

Olen myös tykännyt siitä, että liivit tulevat niin ylös. Vaikka liivi näkyisi topin alta, se ei haittaa ja liivi jatkuu niin korkealle, ettei esimerkiksi punnertaessa vilauttele sen enempää kuin haluaisi. Hengittävä materiaali hengittää niin hyvin, etteivät liivit tunnu hikisiltä, vaikka sitä ovatkin tunnin jäljiltä.

Jumppasalia taas odotellessa, nyt nimittäin yrittää lenssu vähän rajoittaa menoa!

Kerro omia kokemuksiasi urheiluvaatteista sekä -liiveistä, mistä löydät suosikkisi? Mikä on lemppariurheilulajisi? Energistä viikonloppua!

*urheiluliivit saatu blogin kautta

*kuvat otettu Gogo Tampereella, kiitän kuvausluvasta!