Kevään luottomekko päärynävartalolle

Kun kevät tulee, puetaan värejä päälle, eikö? Minä hihkun ilosta, kun saan kiskoa tennarit jalkaani katujen kuivaessa, tennarit ovat keväällä ihan ykkösrakkauteni. Tampereella on jo lumetonta menoa ja kevät pitkällä, mutta viikonloppuna Jyväskylässä oli vielä talvi päällä ja jäin lastenvaunujen kanssa jumiin. En päässyt alas enkä ylös mäen ollessa peilikirkkaassa jäässä ja vaunujen lipsuessa. Siinä sitten seison vaunut sivuttain ja mietin mitä teen ja päädyin repimään kärryt penkassa itse seisoen metsään ja lumikasoihin, joiden kautta kiersin sulampaan kohtaan. Helppoja nämä Suomen kelit välillä! Esikoinen muksahti neljästi samalla reissulla ja minulle tuli ähertäessä hiki.

converse+spring coruu+converse

Mutta niin, siihen otsikkoon eli luottomekkoon. Kevätaurinko meinasi hieman hämätä, kun tähän asuun päädyin. Myönnän, että kiskoin vielä toppatakin nahkaisen päälle ja olin kunnon kerrospukeutuja. Ohuet sukkahousut ja tennarit meinasivat olla liian vähän, kun tuuli tuli kunnolla jalkoihin ja on vielä aika viileä. Jotenkin sitä katselee sulaa tietä ja auringonpaistetta miettien, että keväthän tuolla jo on. Hyrrr!

object+black boomerang+object

Tennarit pääsivät siis jo korkkaamaan kevätkauden, mutta yhtään värejä ei tässä asussa ole, tiedä mihin ne hävitin. Ihastuin hirveästi tuohon mustaan henkselihameeseen, musta paita tosin vähän hävittää ne henkselit. Siinä on täydellisen mallinen hame vartalolle, jossa lantio on leveämpi kuin yläkroppa. Hame nousee todella ylös, suoraan rinnan alle ja levenee alaspäin. Kiinnitys tulee siis ainakin oman kroppani kapeimpaan kohtaan ja levenevä, vieläpä musta alaosa hävittää vähän tätä ylä- ja alaosan eriparisuutta. Vaikkakin musta, niin ehdottomasti kevään luottomekkoni!

boomerang+unofficial ootd+unofficial
mekko OBJECT/ toppi MINIMUM/ takki ONLY/ huivi SYSTER P*/ kengät CONVERSE/ korvikset CORUU*/ aurinkolasit UNOFFICIAL*/ kello TOMMY HILFIGER/ neuletakki BOOMERANG
*tähdellä merkityt saatu blogin kautta

Näin siis korkataan mustalla asulla uusi viikko, vaan onneksi ei mustalla tunnelmalla. Viikonloppu Jyväskylässä oli kiva ja pääsin teenhaudutushommien lisäksi käväisemään messuilla, jossa sielläkin sain höpistä mm. Teeleidin Annen kanssa. Eilen juhlimme kolmantena peräkkäisenä viikonloppuna syntymäpäiviä, maaliskuisia lapsia riittää, mutta juhlat ovat kyllä ihania!

Millä mielellä uutta viikkoa kohti? Onko asu liian musta kevääseen vai tykkäätkö mustavalkoisesta? Kivaa uutta viikkoa!