Äänestä huhtikuun parasta ja voita ihana paketti!

Oi ihana toukokuu! Kenen lempparisarjoihin se kuului aikanaan? Minä rakastin tuota sarjaa ja englantilaista elämänmenoa, enkä pitkiin aikoihin voinut katsoa Catherine Zeta-Jonesia leffarooleissa, sillä hän oli minulle Oi ihanan toukokuun Mariette aina vaan.

Toukokuu sieltä kuitenkin tuli ja hetkellisesti vähän lämpöisemmät kelitkin! Minusta tuntuu, että kirjoitan näitä kuukausikollaasijuttuja koko ajan, niin nopeasti kuukaudet vierähtävät. Yritin miettiä mitä huhtikuussa tapahtui, ainakin kävin neljä kertaa Helsingissä, kaksi kertaa olimme Jyväskylässä ja sen lisäksi perusarki pyöri, juostiin ja kerhoiltiin.

Toukokuu pyörähtääkin meillä käyntiin aika spesiaaleissa merkeissä, sillä tällä viikolla juhlitaan häitä. Pienet tyttöseni toimivat morsiusneitoina ja jännittää, mitä siitä tulee, lapsista ei koskaan tiedä. Mielestäni ihan äsken oli joulu ja häihin vielä pitkä aika, nyt on jo aika käydä ostamassa juhlasukkikset ja nostaa malja hääparille-.

Summataan siis vielä huhtikuu perinteisesti asujen muodossa. Minä vähän arvaan jo, mikä asu tämän äänestyksen vie, sen verran olen siitä kommentteja saanut. Mutta annetaan muillekin mahdollisuus.

huhtikuuvalmis

Huikkaa siis huhtikuun suosikkisi tähän postaukseen ja olet mukana ihanan kosmetiikkapaketin arvonnassa, jossa on mukana ihanaa luonnonkosmetiikkaa sekä Essencen meikkejä! Kerro ihmeessä samalla taas oma huhtikuun kohokohtasi tai postaustoiveesi!

luonnonkosmetiikka+essence

Arvonta on auki tämän viikon loppuun, eli 7.5.2017 klo 18 asti on aikaa osallistua.

P.S. Muistutuksena vielä, että muutaman päivän ajan voi myös osallistua elämyslahjakortin arvontaan täällä, klik!

Aurinkoista tiistaita!

*arvottavat tuotteet saatu