Magic pleats sweater ja tivolin merkitys

magicsweater+rh tyllihame+tivoli

Jyväääskyläläinen ja tivoli. Se on vähän sama kombo kuin parsa ja voisula. Lettu ja mansikkahillo. Uimaranta ja aurinkorasvan tuoksu. Riisipuuro ja kaneli. Ne vain kuuluvat yhteen. Niin kauan kuin muistan, on Suomen tivoli vieraillut vappuna Jyväskylässä ja siellä piti sitten teininä pyöriä. Edelleen, kun ajattelen tivolia, se on mielessäni satamassa, vaikka onkin jo vuosia ollut Hippoksella. Minulle vapputivoli on isompi juttu kuin mennä Särkänniemeen vappuna, vaikka lapsena ajattelin, että tamperelaiset mahtavat olla superonnellisia, kun saavat asua samassa kaupungissa kuin missä Särkänniemi on! Särkkä kuuluu kesään, tivoli vappuun.

Niinpä jo toisena vappuna peräkkäin asukuvat piti saada otettua siellä. Meinasi jäädä ottamatta, sillä viime aikoina aina kuvatessa on aina ollut hirveä tuuli ja nyt tuuli myös koko päivän. Kuvia otettaessa olin ollut kaksi tuntia tivolissa tuulessa, silmäni olivat laseista huolimatta vuotaneet ja meikit levinneet ja tukka pörhötti. Kuvat kuitenkin saatiin, laseista en voinut enää luopua.

suomentivoli+magicsweater pompdelux+rh

Vappuasuni oli keväisen värikäs, hih, tai ei ehkä. Keväistä kepeyttä siihen kuitenkin toi hameen tylli ja R/H:n paidan suloinen kuvio, vaikka värejä ei kauheasti piisannut. Onneksi niitä on taustalla pyörivissä laitteissa sitten senkin edestä. Se on muuten jännä, että minua ei haittaa yhtään ihmisten tuijotus kuvatessa (näissäkin kuvissa huomaa muutaman ihmettelevän tyypin taustalla), mutta jos oma perhe tuijottaa, niin se on liikaa. Piilottelin siis rekan takana äitiä, isiä ja pikkuveljeä ja yritin saada järkevän ilmeen kasvoille. Edelleen asukuvaus nolottaa kavereiden ja perheen kesken, miestä ei lasketa.

magicpleatssweater
paita R/H/ hame POMP DE LUX/ takki ONLY/ huivi BECKSÖNDERGAARD (second hand)/ arskat KAPP AHL/ rannkoru OXXO/ kengät SO WHAT (saatu blogin kautta)

Ihana aurinko sai viipymään hyvän tovin tivolissa ja muksut kiersivät monta laitetta, joista suurimman suosion taisi saada yllättäen ”Vekkula” (en tiedä mikä sen virallinen nimi on tivolissa) ja sen pitkä loppuliukumäki! Ostimme reippaasti 10 lippua, joita ei sitten kulunutkaan niin vauhdilla, kun saattaja pääsi aina ilmaiseksi mukaan laitteeseen lapsen kanssa. Saipahan 1 veekin ajella karuselleissa kunnolla.  Ihana vapunpäivä, jota jatkoimme brunssilla.

Tänä viikonloppuna juhlimmekin sitten pikkuveljen häitä ja minä olen jännittänyt kaikenlaista siihen liittyen. Puhetta tehdessäni olen itkeskellyt ja kauhulla odotan, miten saan puheen pidettyä. Esiintymistä en jännitä vaan suorastaan odotan, mutta luulen, etten pysty itkemättä puhetta pitämään. Wish me luck!

Kerro, onko sinulla tivolimuistoja? Iskeekö tummahko kevätasu? Aurinkoista viikonloppua!

P.S. Vielä viikonlopun ajan voi osallistua asuäänestykseen sekä ihanan kosmetiikkapaketin arvontaan!