LET’S WOW!

Kuinka monen silmissä tuo lause on jo vilissyt kyllästymiseen asti? Onko joukossa niitä, jotka eivät ole vielä tuota iskulausetta kuulleet? Let’s wow viittaa siis Heidi Klumin Esmara-mallistoon, josta ensimmäinen erä tuli myyntiin Lidleihin maanantaina. Siis Lidleihin. Tuo saksalainen jätti toi valikoimiinsa muotivaatteita ja lennätti läjän suomalaisia huippubloggareita NYCiin. Siis Lidl, josta tulee mieleen vain loputtomat pakastealtaat ja ja paistopisteen tuoksu.

Täytyy sanoa, että onnistuivat markkinoinnissa todella hyvin. Vaatteita hehkutettiin Instassa ja blogeissa etukäteen niin paljon, että uteliaisuus heräsi. Päälle tulivat mainokset bussipysäkillä, haitaksi ei ollut sekään, että malli on yksi maailman kauneimmista, jota nuorempana ihailin kovastikin.

Sunnuntai-iltana pohdin, lähdenkö jonottamaan vaatteita. Haluanko kantaa rahojani saksalaisjätille, ovatko vaatteet miten valmistettu, millaista laatua. Päätin, etten laita kelloa soimaan tämän takia (no, puoli seiskalta heräävät muksut kyllä hoitivat sen puolen joka tapauksessa). Mallistossa on farkkuja, takkeja, neuleita, mekkoja, tennareita, paljon leopardikuosia ja haalari. Denim-haalari jota himosin. Eläinkuosia sen sijaan en voi itse sietää, mutta se tuntui olevan juttu, joka vietiin ensimmäisenä käsistä.

converse+heidiklum+lidl letswow+converse

Postireissulla maanantaina päätin, että kurvataan Lidlin kautta, saas nähdä onko siellä enää mitään jäljellä vartin yli yhdeksän. Oli vaikka mitä, loppuun oli myyty leopardikuosia ja mekkoja, mutta nappasin mukaani tämän paidan ja sen haalarin. Palautusoikeus on muuten huimat 90 päivää, joten tuleeko näitä tipoittain takaisin myyntiin, kun niitä palautuu?

bow+letswow letswow+heidiklum+liujo

Tämä paita on ihana päällä ja kauniskin, mutta hieman rypistyvää matskua tuppasi olemaan, tekokuitua kun on. Haalari sen sijaan on ehtaa puuvillaa ja ihana päällä, mutta edelleen arvon pidänkö sen, mies nauroi niin sille. Ehkäpä silti pidän, oli niin mukava. Moni vaatteista oli ”halvemman” näköisiä livenä kuin mainoksissa, mutta joukossa on helmiäkin!

Itseäni epäilytti näiden alas painetut hinnat, mutta ehkä volyymi on niin valtava, että pystyvät siihen? Kuinka moni kävi hamstraamassa LET’S WOWta itselleen? Mitä hommasit? Vielä näitä ahkerasti mainostetaankin, onko joku vielä menossa tutkimaan?

Tiedättekö muuten mikä riemu näissä maanantaina otetuissa kuvissa loistaa? Olin hervottoman väsynyt, mutta parantanut puolimaratonin aikaani viikonloppuna 16 minuutilla. Sillä flow’lla mennään kyllä pidempikin hetki naama virneessä. ;) Tarkempi juoksuselvitys tulossa myös blogiin, jos liikunta-asiat kiinnostavat!

letswow+bow letswow+lidluus
paita ESMARA BY HEIDI KLUM LIDL/ hame VERO MODA/ takki ONLY/ kengät CONVERSE/ laukku LIU JO/ korvikset CORUU (saatu blogin kautta)

Mitä mieltä olet Lidlin vaatteista tai tästä asusta? Hei, tänään ehtii vielä osallistua blogin fb-sivuilla HYGGE-messulippujen arvontaan, klik! Messuista voi lukea lisää täältä.

Kuulasta keskiviikkoa kaikille!