Joulun parhaat palat

Joulu alkaa olla taputeltu. Tänä vuonna ainakin Jyväskylässä oli täydelliset joulukelit – pieni pakkanen ja hurjasti lunta. Me vietimme joulua oikein perinteisen kaavan mukaan, syöden, ulkoillen ja pelaten seurapelejä. Saunassa käytiin kahdesti joka päivä. Vierailtiin hautausmaalla ja juostiin hankeen saunasta. Kaikki perinteet siis tehty.

Parasta on kyllä ollut läheisten seura sekä lasten riemu. Pukkia odotettiin naama valkoisena jännityksestä ja kun hän lopulta saapui, lauloivat tytöt vierekkäin Tuiki tuiki tähtöstä. Siinä hetkessä kävi mielessä kuinka aika juoksee, tuo viime vuoden vauva lauloi ja huusi ”avataan jo” paketteja tutkiessaan. Pukki muisti tyttöjä useammalla elämyslahjalla ja muutamat nuketkin paketeista kaivettiin.

Toin teille läjän joulukuvia tähän väliin, me jatkamme nyt kohti pulkkamäkeä! Muistakaahan osallistua arvontoihin!

joulu+suukko joulu+uhana joulu+hautuumaa joulu+sauna joulu+rosolli joulu+riisipuuro joulu+taapero joulu+lapset joulu+ladunmaja joulu+joulupaita joulu+juusto joulu+hiihto joulu+kuusenkoriste joulu+pukki joulu+nuket joulu+pulkkamäki joulu+pulkka

Miten oma joulusi on sujunut? Lumista tapania jokaiselle!