Ihanuudet kamaluuksien jälkeen

Sitten kun se vatsatauti loppui, niin se myös loppui. Siitä lähtikin sitten hetkessä pomppu kohti hyvää oloa ja vielä höystettynä kaikilla ihanilla tapahtumilla. Viikonloppuna söin ja söin ja voimat palasivat kroppaan yllättävän äkkiä, kun saikin taas nukuttua ja neste alkoi palautua kroppaan.

Sunnuntaina vietettiin äitienpäivää, jota sain viettää rakkaiden kanssa. Oli oma perhe, vanhempani, veli puolisoineen. Jotenkin korostui se äitienpäivän merkitys, sillä viime viikosta en olisi selvinnyt ilman äitini apua. En millään. En tiedä kenelle muulle soittaisin oli hätä mikä tahansa ja toisaalta, hänelle kerron edelleen (lähes) kaiken. Olin siis äitienpäivänä kiitollinen omasta äidistä, isoäideistä ja tietenkin omasta äitiydestäni.

Tiedättekö muuten mitä olivat porukalla hommanneet lahjaksi? LÄPPÄRIN! Olin niin iloinen, sillä edellinen ei ole kuukausiin ladannut. Ainoa tapa saada vanha kone lataamaan oli laittaa johto tuolinjalan tms. alle tiettyyn asentoon. Sitten odotella, että lataa täyteen, jonka jälkeen konetta pystyi käyttämään tunnin. Välillä postausten teko kesti hervottoman kauan, kun en vaan saanut konetta pysymään päällä, myös kansi siitä meinasi irrota. Kyllä helpotti elämää tämä lahja!

Fiilistä on kohottanut myös nämä kelit, onhan tämä aivan mahtavaa! Ekat lenkit shortseissa on tehty. Eilen illalla palasin Riesling & Spätburgunder-viikoilta yhdentoista aikaan illalla ja takkia ei tarvittu. Oli todellinen keskikesän fiilis, kun käveli kotiin kesäyön vihreydessä. Tämä mekko on siis päässyt jo useaan tilanteeseen ja siitä on kyselty paljon mm. Instassa. Olen bongannut näitä mekkoja vielä mm. Stockmannilla, on muuten käypä mekko monenlaiseen tilanteeseen! Tuo istuvuus on ylhäältä ihana, tosin kohtuu väljä, minäkin ehkä joudun pienennyttämään tätä kokoa 36 kainaloista. Minä olen ollut tässä mekossa niin äitienpäivälounaalla, ravintolakierroksella eilen kuin mainosvideon kuvauksissa Särkänniemessä. Kyllä, pääsin sellaiseenkin blogin kautta, jännittää nähdä lopputulos, se kuulemma loppuviikosta julkaistaan. Älyttömän hauskaa oli esiintyä ja yllätyin, etten mielestäni jännittänyt ollenkaan!


mekko VILA/ kengät VAGABOND/ korvikset THE OTHER STORIES/ rannekoru BY PIA’S

Tällaisissa, erittäin kiitollisissa ja innostuneissa fiiliksissä on lähtenyt tämä viikko käyntiin. Paljon ihanuuksia viime viikkoisten kamaluuksien jälkeen! Miten siellä on lähtenyt viikko rullaamaan, rakastatko lämpöä? Entä innostaako tämä maksimekko?

Ihanaa aurinkopäivää teille kaikille!

P.S. Huhtikuun asuäänestys jäi vähän sairastelun jalkoihin, mutta tavoitin kaikki voittajat ja palkinnot ovat toivottavasti (?) jo perillä! Suosiksenne huhtikuulta nousi keltaisen takkinsa ansiosta tämä asu, kiitos kaikille äänestäneille!

*linkki mainoslinkki