Elämää muuttava toukokuu (+asuäänestys!)

Näin hurahti taaksemme toukokuu, joka oli kyllä kokonaisuudessaan aika mieletön. Kuukausi aloitettiin harmaassa ja kylmässä kelissä, hyvin motivoituneena puolimaratonilla treenaten. Sitten maattiinkin jo pari kertaa sairaalassa hakemassa vauhtia, kun kauhea vatsatauti iski. Seuraavaksi opettelin syömään niin, etten ensimmäisenä aamulla voikaan kitata teepannullistani, vaan ensiksi tankataan rautaa ja appelsiinimehua, teet sitten myöhemmin.

Huolimatta siitä, että 8 päivää meni niin, etten pukeutunut ja nieleskelin sohvannurkassa, kertyi toukokuulta ihan hyvä määrä asukuvia. Niissä olikin sitten kaikki toukokuun kukkaloistot näkyvissä ja sai mennä mekoissa ja kesäkengissä. Ihan mahtavaa! Näistä toukokuun kuvista tuli ehkä itselleni suosikkeja, siinä oli niin paljon tunnettakin mukana, kun taas pääsi jaloilleen ja jaksoi ihastella luontoa!

Toukokuu päätettiin lennolla Kyprokselle ja otaksun, että siellä kuvattuja asukuvia voikin riittää sitten hetkisen.

Mutta pidemmittä puheitta toukokuun asuäänestyksen ja arvonnan kimppuun! Arvonnassa palkintona on aurinkorasva, pari glitterimeikkiä sekä Lushin suunpuhdistustabletteja. Kesäkuuhun sopiva paketti siis, kesäkuulta toivokaamme myös upeita kelejä!

Arvontaan pääset mukaan kun heität tähän postaukseen lemppariasusi numeron ja toki olisi ihanaa kuulla samalla jotain omasta toukokuustasi! Arvonta on auki aina 10.6.2018 klo 18 asti, joten hyvin on aikaa osallistua!

Ihanaa alkavaa kesäkuuta, joko koittaa kesäkuussa oma lomasi?