Heinäkuu pakettiin! (sis.arvonnan)

Elokuun viidettä jo mennään, joten lienee aika laittaa heinäkuun kollaasi kehiin. Hyvin kesäisissä merkeissä mennään heinäkuun asukuvissa, nyt taidamme saada vähän viileämpiä kelejä pitkän helleputken jälkeen. Heinäkuussa olin eniten juoksuvaatteissa ja uikkareissa. Mentiin saunasta ja järvestä toiseen ja syötiin paljon eväitä, jätskejä ja omppuja omasta pihasta. Heinäkuun alussa Tukholmaan lähtiessä oli kova, viileä tuuli ja ajattelin, että heinäkuusta tulee samanlainen jäätävä kuin viime vuonna. Eipä tullut, huh!

Tuli oltua myös huomattavasti enemmän kotosalla kuin muina kesinä. Ja samalla ehdittiin käydä Turussa, Jyväskylässä, Tukholmassa, Yyterissä, saaristossa ja parin viikon ajan kävimme joka ikinen päivä uimassa. Tällakin viikolla on uitu joka päivä, saa nähdä tuleeko sunnuntaista ensimmäinen ilman uimista, sillä nyt täytyisi mennä ostamaan tarhatossuja. Ja ehkä nimikoida jotain vaatteita? En ole koskaan nimikoinut vaatteita, eivät ne kerhossa hävinneet, mutta tarhaan on varmaankin pakko.

Syksy tuo siis tullessaan monenlaisia muutoksia, joista kuulette myöhemmin lisää. Nyt ihanasta heinäkuusta kiittäen laitetaan asuäänestys ja arvonta pystyyn! Huikkaa siis heinäkuun suosikkisi tähän postaukseen ja olet mukana kosmetiikkapaketin arvonnassa! Olisi kiva kuulla myös mikä oli sinun kesän kohokohtasi vai oletko mahdollisesti vielä lomalla?

Jätä kommenttisi to 9.8.2018 klo 18 mennessä niin olet mukana arvonnassa!

Leppoisaa elokuista sunnuntaita sinulle!