Tervetuloa lokakuu! (Sisältää arvonnan)

Näin syyskuu hurahti ohitse, en oikeasti tiedä mihin se meni. Taisin tehdä syyskuussa vähiten postauksia tälle vuodelle (20 kappaletta), mutta moni tekemäni sai yllättävän paljon teiltä innostusta, kuten kirjasuositukset. Kiva niin!

Syyskuussa juoksimme Jyväskylässä märän ja ikimuistoisen puolimaratonin, josta olen edelleen vähän fiiliksissä! Kärsin kamalista vatsakivuista niin monetta kuukautta, että kyselin teiltä Instassa apua. Ja sain. Ja kävin eilen lääkärissä taas vaihteeksi. Palaan tähän, mutta kiitän jo nyt avusta, somen voima on mieletön!

Kun elokuun kollaasin kohdalla kirjoitin, että minusta pitäisi tulla täti, niin syyskuussa sekin sitten tapahtui. Ihanaa! Voi että odotan ristiäisiä, palan halusta kuulla prinsessan nimen!

Syyskuun kohokohtiin kuului myös kolme päivää Budapestissä. Kotona olemme niin isä ja äiti, että reissuissa jotenkin ”löytää” puolisonsa ihan uudelleen. Ei ole väliä milloin syödään ja nukutaan, tehdään pari päivää ihan mitä huvittaa. Olemme reissanneet paljon ennen lapsia ja painumme siihen samaan reissumoodiin aina kaksin. Oli ihan huiput pari päivää siellä ja kaupunkikin vei sydämeni välittömästi!

Lokakuussa on edessä muun muassa I love me-messut (kurkkaa Instasta @optimismiakatja lippuarvonta, jos et ole vielä mukana!), kutsu kolmille synttäreille on käynyt, tosin yksi kutsuista on vain esikoiselle. Yksi juoksukisa on vielä haaveissa, katsotaan toteutuuko se lokakuun aikana. Omatkin synttärit ovat lokakuussa. Ja glögikausi, se starttaa lokakuun lopussa!

Tervetuloa siis lokakuu, olet yksi suosikkikuukasistani! Viime vuonna sain synttärilahjaksi hurjan määrän lunta, katsotaan tuleeko lumi tänä vuonna jo lokakuussa!

Sitten siihen perinteiseen, eli syyskuun asuäänestykseen. Alla on kahdeksan syyskuun julkaistua asua, yllätyin että hameet veivät vielä voiton housuista. Huikkaahan oma suosikkisi ja olet mukana Elivon ihovitamiinin sekä käsirasvan arvonnassa! Myös muita terveisiä, postaustoiveita yms. luen mielelläni. Arvonta on auki tämän viikon ajan, eli sunnuntaina 7.10.2018 klo 18 suljen sen. Onnea matkaan!

Oikein ihanaa alkanutta lokakuuta ja onnea arvontaan!