Minä rehellisimmilläni

Koska blogi on siirtynyt uuteen pohjaan, tuli joku tarve kirjoittaa esittelyä. Suurin osa teistä on kuitenkin varmasti jo ”entuudestaan tuttuja” seuraajia, joten ajattelin napata tänne vähän aikaa sitten blogeissa kiertäneen kyselyn tähän väliin. Asukuviksi pääsivät harvinaisesti trikookuvat, sillä niitä ei juuri blogissa nähdä, mutta olen kyllä ihan älyttömän paljon vapaa-ajallani juoksukamoissa, trikoissa ja lenkkareissa. Lokaatiokin on totuudenmukainen, viime vuosina on tullut vietettyä aikaa leikkipuistossa ihan urakalla! Tätä Adidaksen settiä olin katsellut jo pitkään, mutta kun tuli Budapestissä puoleen hintaan alessa, kävi sortuminen. Aika väriläiskä syksyyn! Ja sitten ne kysymykset.

Avioliittoja?

Tämä yksi, 14. vuosi menossa.

Kihloissa?

Kahdesti.

Lapsia?

Kaksi ihanaa ja eläväistä tytärtä.

Lemmikkejä?

On ollut koira, hevonen, marsuja ja hamsteri, tällä hetkellä ei ole eikä tule, varmasti alan harkitsemaan kun lapset kasvavat.

Tatuointeja?

Kaksi ”oikeaa”, lisäksi nyt tasan viikon vahingoittumana reidessäni säilynyt lasten siirtokuvatatska, jolle hieroja nauroi ääneen maanantaina. Ah. :D

Lävistyksiä?

Ei korviksia kummempaa, isot neulat ovat liikaa minulle.

Muuttanut?

Hei vastasin tähän edellisessä kyselyssä, väittäisin että sain tulokseksi 16 kertaa, 11 osoitetta miehen kanssa.

Ottanut lopputilin?

Kahdesti. Ei kun kolmesti, unohdin olleeni kaksi viikkoa puhelinmyyjänä kunnes riitti.

Ollut saaressa?

Veneellä on soudettu pieniin saariin höhhäilemään, mutta ihan yöpynyt ainakin Rayan saarella monen monta kertaa Thaimaassa asuessa. Siellä ei ollut ihan samanlaista silloin kuin miltä esim. Martina ja hengenpelastajat-sarja antoi ymmärtää nykytilanteesta.

Ollut lentokoneessa?

2,5 viikkoa sitten.

Onko joku itkenyt vuoksesi?

On, muutamakin. Ehkä eniten jäänyt mieleen, kun vanhempani saattoivat minut lentokentälle lähtiessäni Tansaniaan yksin tekemään graduhaastatteluja pariksi viikoksi. Isäni itki lasin takana ja mietin, että mitä se nyt itkee, olen pari hassua viikkoa siellä. Omien lapsien myötä ymmärrän miksi itki.

Rakastunut?

Kyllä.

Ollut ambulanssissa?

Eka kerta taisi olla kun sain sukeltajantaudin ja matkasin Lantalta Phuketin sairaalaan neljä tuntia ambulanssilla. Tai kolme. Pitkältä tuntui kuitenkin. Viimeisin kerta oli elokuussa, tasan 2kk sitten.

Luistellut?

Viime talvena tuli elvytettyä hiihto sekä lautailu, mutta luistelu ei innosta kyllä. Vastaisin, että vuonna 2002 viimeksi.

Surffannut?

En, ei riitä rohkeus!

Ollut risteilyllä?

Usein, viimeksi heinäkuussa, ensi kuussa taas!

Ajanut moottoripyörällä?

Ajoin A-kortin vuonna 2008 ja silloin sain oman moottoripyörän. Se meni myyntiin muistaakseni kesällä 2012 raskaana ollessani. Itku meinasi päästä. En ole siis alkukesän 2012 jälkeen ajanut.

Ratsastanut hevosella?

Perjantaina menin pari kiekkaa issikalla, kesällä olin issikkavaelluksella, nuorempana lähes päivitttäin.

Lähes kuollut?

No en, mutta denguekuume oli kyllä aika hurja tauti.

Ollut sairaalassa?

Tänä vuonna kolmesti jo itse, neljännen kerran kävin katsomassa potilasta. Lasten syntymien myötä tietenkin, leikkauksissa kolmesti, denguekuumeessa vietin 9 päivää sairaalassa, sukeltajantaudissa 4, kuopus meinasi syntyä keskosena ja silloin makasin 8 päivää sairaalassa jajaja. Ei ole vieras paikka ja mielenkiintoista oli seurata, miten erilaista Suomessa ja Thaimaassa on maata sairaalassa. Thaimaassa oli yksi ihminen joka toi lääkkeet, toisen tehtävä oli mitata kuume, kolmannen tyhjentää roskis ja niin edespäin.

Suosikkihedelmä?

Pomelo, mango ja tuore luumu.

Aamu vai ilta?

Ilta. Joskus ihan rauhallinen aamu.

Lempiväri?

Violetti ja vaaleanpunainen.

Nähnyt jonkun kuolevan?

En muita kuin eläinten.

Viimeisin puhelu?

En ehkä kehtaa kertoa. Soitin hotelliin, kun unohdin sinne laturini! Onneksi löytyi.

Viimeisin viesti?

Lastenhoitajalle.

Kahvi vai tee?

Tee tee tee teeeee! En ole koskaan juonut kahvia.

Kissa vai koira?

Koira, ehdottomasti. Jotenkin vähän pelkään kissoja.

Paras vuodenaika? 

Syksy, kesä, talvi, kevät. Kaikki omalla tavallaan ihania, mutta tuossa parhausjärjestys.


paita ja trikoot ADIDAS/ takki ONLY/ lenkkarit NIKE/ kello SUUNTO SPARTAN

Aika hauskan erilaisia kysymyksiä vai mitä! Ja muuten, vaikka jalassa on nyt viidennet Niken Vomerot putkeen, ehdottoman luotot juoksukenkäni, nuo Adidaksen kuosit ovat vaan jotenkin supervastuttamattomia! Vai onko liikaa itsellesi?

Pirteää keskiviikkoa toivotan kaikille! Oliko yhtään yllättävää vastausta joukossa?

P.S. Tänään ja huomisaamuna ehtii niin blogin facebookissa kuin Instagrammissa @optimismiakatja osallistua Karmivan karnevaalin lippujen arvontaan! Hyppää mukaan, huippukivaa tekemistä syyslomalle!