I love me-vinkit teille, jotka menette ja teille jotka ette!

Minä sitten rakastan I love me-messuja. En muista monesko kerta tämä oli, kun osallistuin kyseisille messuille, veikkaisin viidettä. Olen ollut paikalla 1-vuotiaan kanssa, 2-vuotiaan ja vauvamahan kanssa, puolivuotiaan vauvan kanssa ja nyt viime sekä tänä vuonna yksin. Täytyy sanoa, että eniten kyllä on saanut irti yksinään ollessaan ja samalla koko ajan on ollut enemmän blogituttuja liikenteessä. Väittäisin treffanneeni ja jutelleeni ainakin 15 tutun kanssa. Rakastan jotenkin sitä meininkiä, joka messuilla on. On iloista hyvinvointipöhinää, hierontaa, kasvohoitoja, joogatuokioita, puheenvuoroja, hyvää ja puhdasta ruokaa. On skumppabaari, jossa voi istua ystävän kanssa päivän päätteeksi skumpalla. Meno oli hetkittäin superinnostunut, kun Nanna Karalahti heitteli messukävijöille shakereita ja protskupatukoita, kurkatkaa alla oleva kuva! Seisoin hänen miehensä vieressä kuvaamassa tilannetta ja katselin vaivihkaa hymähtelevää Jere Karalahtea. Hän ei selvästikään päässyt ihan kiinni tähän naisten messujen humputukseen ja huumaan! Minä sen sijaan näin messuilla niin Nannan kuin Martina Aitolehden, olen salaa toivonut pääsevänsä heidän treeniviikonloppuunsa Hämeenlinnaan ensi vuonna. Salaa tähän asti, nyt sanoin sen ääneen, jos vaikka joulupukki eksyy lukemaan blogiani (näinkin on joskus käynyt).

Jos olet menossa messuille, sanon, että varaa hurjasti aikaa! Messut ovat älyttömän suuret ja esimerkiksi superfood-maistiaisia on niin hurja määrä, että niillä pärjäisi melkein koko päivän. Suosittelen silti maistamaan It’s a wrapin vegebowlia, sekin oli vallan mainio! Söin sitä kuunnellassani blogikollegan, Lenkillä-bloggaajan kanssa Joonas Laurilan, Kristiina Komulaisen, Outi Lehtosuon sekä Osku Pulkkisen puheenvuoroa siitä, mikä on oikea määrä treeniä. Vähemmän on enemmän. Joskus on onni sairastua, kun ei muuten tajua levätä. Ja on vaikeaa luopua kisatavoitteista, jos sairastuu. Osui meille kahdelle kuin nenä päähän nuo sanat. Itse tuskailin, kun flunssan takia lauantain juoksukisa meni sivu suun ja kollegalla oli alkukesä jalkaongelmia. Kannattaa siis ehdottomasti tsekata puheenvuorojen antia etukäteen, niitä on vähän haastavaa paikan päällä äkätä!

Messutarjouksia piisaa ja näytteilleasettajissa on ihanan paljon kotimaisia merkkejä. Blaan -20% ja -30% tarjoukset innostivat itseäni kovasti, samoin kuin kotimaisen Metsolan pipot (normaalihinta 39e, messuilla 25e). Mietin, että ajattelen koko ajan taloutemme kahta muuta pienempää naista valinnoissani, sillä pinkit pipot lähtivät mukaan. Olivat erittäin hitti, ehkä Instasta (@optimismiakatja) näittekin jo.

Changen pisteellä huomasin, että urheiluliivit ovat todella hyvässä alessa. En jäänyt tutkimaan löytyykö kokoja, sillä minulla on kahdet Changen urheiluliivit käytössä, mutta jos kaipaat tukevia liivejä urheiluun, suosittelen tutkimaan valikoman. Itse en muita rheiluliivejä enää käytäkään.

Superfood-puoli on messujen parasta antia aina. Se maistiaisten määrä on mieletön! Artic foodsin patukat ovat ehdottomasti testaamisen arvoisia. Samoin Foodinin piste on mieletön, yrityshän on aloittanut toimintansa Jyväskylässä vuonna 2009 ja nyt tuotteita on valtava määrä! Itselleni lähti testiin uutukaiset smoothiemixit. Niin minä kuin lapset kotona ihastuimme Nakdin taateliherkkuihin, joissa maistuu muun muassa vadelma ja mandariini. Ei lisättyä sokeria, vain taatelin ja hedelmän makeus. Suosittelen lämpimästi maistamaan! Yksi ihana uutuus ainakin itselleni olivat myös Barebellsin ihan älyttömän hyvät proteiinipatukat.

Kosmetiikkapuolikin on niin valtava, että kannattaa melkein etukäteen tutkia merkkejä. Omia suosikkejani joukossa on monta. Karkkipäivän Sanni puuhasteli perinteisesti Laveran pisteellä ja heidän uutuutensa, täysin luonnonmukainen ripsiseerumi lähti mukaani. Sen voi laittaa illalla puhtaisiin ripsiin ja öljyt ovat kuin hoitoaine ripsille. Ja messuhinta muuten hurjat 6 euroa! Luonnonkosmetiikka edustaa myös House of Organic, jonka vadelmaa ja kermaa sisältävä kuorinta on ainakin meidän perheen ykkössuosikki. Jos et pääse messuille, on netissäkin mahdollisuus nyt käyttää I love me-messutarjouksia! Kuorinta löytyy täältä ja House of Organicsilla on paljon muitakin messutarjouksia netissä uonnonkosmetiikkafaneille, jos et pääse paikan päällä käymään.

Jolien pisteeltä olen aina löytänyt parhaita rasvoja kasvoilleni. Nyt pisteen tutkittuani halusin ehdottomasti testata heidän ”purkkaputsariaan”, se oli niin vakuuttava. Kuivan sekä sekaihon putsari on puhdasta luonnonkosmetiikkaa ja sillä voi poistaa myös silmämeikin. Se venyy vähän purkkamaisesti ja sisältää c-vitamiinia, joten se myös kirkastaa ihoa puhdistuksen yhteydessä. Kuulemma heidän suosituimpia tuotteitaan. Itse olen ehtinyt käyttää kerran ja tykkään koostumuksesta sekä miedosta tuoksusta, saa nähdä mitä iho tykkää ajan kanssa. Jos et pääse messuille, tämäkin tuote on kymmenen euroa edullisempi messutarjouksessa!

Hauskimmat kylpypommit löytyivät Bomb Cosmeticsilta. Katselin niitä välittömästi sillä silmällä, että tytöt tykkäisivät ”vauva-ammessaan”, sillä muuta kylpyammetta meillä ei ole. Kyselin, ovatko pommien päällä olevat ankat, elefantit ja koirat muovia. ”Ei ei, kaikki sulavat kylpyyn” minulle vastattiin. Mietin, että jopa näyttävät muovisilta, mutta uskoin myyjä. Kunnes kotona illalla testattiin ja todettiin, että ne tyypit pommeissa ovat muovisia. Ei sinällään iso asia, mutta jos haluat välttää muovia, sen tekemää tuhoa maailmalle ja ihan turhia pikkuasioita kotona, olisi myyjän messupisteellä pitänyt edes tämä tietää tuotteista! No, te tiedätte nyt, jos ette halua muovia tukea!

Uskotte, että tulee ihmiselle hyvä olo, kun syö vegeruokaa, maistelee vihersmoothieita, juttelee samanhenkisten kollegoiden kanssa ja kuuntelee samanhenkisten urheilijoiden luentoja. Siihen päälle tutkii kotimaista muotia ja tarkoitukseni oli muuten käydä katsomassa myös muotinäytös, mutta ainoat vapaat hieronta-ajat kiinalaisessa hieronnassa olivat samaan aikaan! Valitsin puolen tunnin hieronnan ja uskon sen olleen oikea valinta. Olen niin pitkään käynyt jalkahieronnassa, että yläkroppani on jäänyt vähän unholaan. Kiinalainen hierojani sanoikin, että niskani on niin jumissa, että se vaikuttaa jo pään verenkiertoon. Tiedän, koska minua huimaa ajoittain. Mutta hän sanoi myös, että alaselkäni on niin jumissa oikealta puolelta, että puristaa välilevyjäni väärään asentoon. Kai. Meillä oli vähän kielimuuri, mutta tuo hieronnan jälkeen vannoin, että menen useammin hartiahierontaan ja huomenna suuntaan bodybalanceen oikomaan selkääni. Hui! Mikä välilevyasia, jäi vaivaamaan, sillä ei ole muuten vaivannut… Suosittelen lämpimästi testaamaan hoitoja paikan päällä, mutta niihin on jono – varaa siis aika heti kun tulet! Muistatteko, miten kävi kun olin vuosi sitten hieronnassa päivän päätteeksi…?

Kotiin saavuin tuliaiskassin kera innoissani messutarjonnasta. Innoissaan olivat tytötkin, isomman tukka värjäytyi sävytteellä pinkiksi ja pienempi kylpi turkoosissa kylpypommi-vedessä. Olin kuulemma maailman paras äiti. Täytyy sanoa, että parhaalta tuntuikin näiden messujen jälkeen. Se on se fiilis. Ja ne superfoodit. Ja kaverit.

Kuka on menossa? Mikä on oma messutärppisi?

*linkit mainoslinkkejä
*messulippu saatu