Joulukuun kootut ja tuoksuarvonta!

En ole unohtanut tätä kuukausikoostetta ja arvontaa, on vain päivät hurahtaneet liian nopeasti. Tänäänkin (siis eilen, lauantaina) lähdin liikkeelle aamukympiltä ja aika täysillä on painettu. Tätä kirjoittaessa kello on iltakympissä.

Mutta tässä ne ovat, joulukuun asut! Joulukuussa kuvattiin hyvin harmaissa keleissä ja sitten taas jouluna Jyväskylässä supervalkoisissa tunnelmissa. Joulukuun asuissa oli paljon punaista, mutta tiedättekö mikä oli joulukuun käytetyin asu? Urheilukamppeet ja juoksutrikoot. Niissä viihdyn nykyään parhaiten ja kaikkien ”oikeiden” vaatteiden käyttäminen tuntuu vähän tukalalta. En ole oikein kotonani omassa kropassani, mikä ehkä paistoi kaikissa joulukuun kuvissa. Nytkin kirjoitan tekstiä aikamoisessa vatsakivussa, mutta sitä kai tämä nyt vaan on, kun sen yhdenkin diagnoosin sain.

Vaikken tälle vuodelle lupauksia tehnyt, niin motivaatio parempaan ja puhtaampaan syömiseen, pidempiin yöuniin ja monipuolisempaan treeniin on kova. Josko sillä saisi oloaan paremmaksi! Joulukuussa söin vähän mitä sattui, valvoin välillä olosuhteiden pakosta yöllä töitä painaen ja musta luonto vei voimia. Tuntuu, että valkoinen maa ja uusi vuosi ovat saaneet ihan heräämään henkiin! Olin loppuvuodesta niin väsynyt, että käskin miehen pysyä kamerankin kanssa mahdollisimman kaukana. Aika ristiriitaista, pyytää itse kuvaamaan ja sitten pyytää kuvaamaan kaukaa.

Joulu ja joulukuu siis menivät ja vaikka tuntuu kamalalta ajatukselta, että tänään pitäisi muka kerätä joulukortit pois ikkunasta ja tontut portaista, otan kyllä tammikuun ja lisääntyvän valon ihan uudella innolla vastaan. Kaipasin sitä jo! Onko muilla sama fiilis?

Huikkaa siis kommenttikenttään joulukuun suosikkiasusi ja olet mukana arvonnassa, jossa on DKNY:n tuoksu sekä ihana vartalovoi palkintona. Mielelläni otan aina näissä kommenteissa vastaan mm. postaustoiveita, jos sellaisia löytyy! Arvontaa pidän auki muutaman päivän, eli 9.1.2019 klo 10 arvon voittajan!

Onnea arvontaan kaikille! Miten siellä vietetään loppiaista, siitäkin mielelläni kuulen kommenteissa! Kaunista pakkassunnuntaita kaikille!

P.S. Oletko huomannut, että facebookissa sekä Instassa (@optimismiakatja) on käynnissä lippuarvonta Matkamessuille, hyppää mukaan!