Mikä mieletön show yllätyksineen Kööpenhaminassa

*Change Lingerien & Riannon järjestämä pressimatka

Nyt on pakko rustata toinen Change-juttu näin pian perään, sillä en pysty paljoa muuta ajattelemaan. Olipahan uskomaton ja pitkä päivä keskiviikkona Kööpenhaminassa! Kun kokee paljon lyhyessä ajassa, niin sitä täytyy hetki pureskella jälkikäteen. Keskiviikkoaamuna suuntasimme pienellä poppoolla kohti Tanskaa juhlimaan Changen 15-vuotista taivalta ja näimme niin uskomattoman, naisia kunnioittaen tehdyn muotinäytöksen, että yhtä sun toista itketti. Yritin tuoda teille kuvien ja sanojen myötä parhaita paloja, mutta parhaat tunnelmat saa ehkä videoista.

Hämmästyin heti Kööpenhaminaan ja lentokenttähotelliin saavuttuamme porukan määrää. Meitä oli saapunut näytökseen eri puolilta maailmaa, jopa Kanadasta asti. Huh mikä päivä oli odotettavissa, olin todella otettu että sain olla mukana!

Suuntasimme ensiksi Kööpenhaminan keskustaan, jossa tapasimme Suomen maajohtajan Marjo Topin. Hänen kanssa kävimme keskustan Change-myymälässä hypistelemässä syysuutuuksia, muun muassa ihanan syvä vihreä ihastuttaa syksyn seteissä. Meillä on muuten kohta Suomessa 23 Changen myymälää ja yhteensä myymälöitä on eri maissa jo yli 200. Se on aika paljon suhteutettuna väkilukuun, muun muassa Ruotsissa on vähemmän myymälöitä kuin meillä. Olemme ottaaneet hyvin Changen omaksemme! En muista mikä vuosi oli, kun itse siirryin heidän asiakkaakseen muun muassa sen takia, että mistään muualta en löytänyt ympärysmittaa 65 cm oikealla kupilla. Se oli aikaa ennen lapsia, eli sanoisin olleeni kymmenisen vuotta vannoutunut asiakas, en ole vaihtanut pois!

Myymälästä jatkoimme matkaa lounaalle ravintola Fiatiin, jota voin kyllä keskiviikon kokemuksen perusteella lämpimästi suositella. Ihana miljöö sekä huikean hyvä pasta, valkosipulia ja chiliä ei oltu pelätty käyttää! Ihanaa! Laita nimi korvan taa, jos olet matkalla Köpikseen!

Lounaan jälkeen olikin edessä paluu hotellille sekä lehdistötilaisuus, jossa Changen perustaja Claus Walther Jensen kertoi enemmän Changesta. Kaikki sai alkunsa vuonna 1997 ja ensimmäinen oma liike perustettiin vuonna 2004. Yritys on kasvanut tasaisesti, nyt hommia paiskii jo seuraavassa sukupolvessa hänen tyttärensä. Kuulimme muun muassa, että vuonna 2014 järjestetty näytös Britney Spearsin yhteistyömalliston tiimoilta on ollut suurin Pohjoismaissa pidetty näytös ja illalla olisi luvassa toiseksi suurin näytös. Ja saimmepa kuulla senkin, että yksiin rintaliiveihin saatetaan tarvita 60-70 eri osaa. On siinä työtä! Change on myös vähentänyt pakkausmuovin määrää tuotteissa ja lanseeraa paperikassien rinnalle kestokassin. Heidän valikoimissaan on 88 eri liivikokoa – sillä taataan, että jokaiselle löytyy varmasti oikea koko ja ykkösenä menee henkilökohtainen palvelu. Tiesittekö, että 75% naisista käyttää väärää liivikokoa? Kannattaa siis todellakin antaa asiantuntijan auttaa liiviostoksilla! Marjokin sanoi meille, että jokaisen kaapissa pyörii esimerkiksi alushousuja väärässä koossa, joita ei tee mieli laittaa jalkaan, koska ne eivät ole mukavat. Täytyykin siis unohtaa kokolapun tuijottaminen, sillä esimerkiksi pitsiset alusvaatteet eivät juuri jousta ja niistä täytyykin ehkä ottaa isompi koko tämän vuoksi. Pääasia on mukavuus!

Lehdistötilaisuuden jälkeen siirryimme bussilla muotinäytöstä kohti. Ilmassa oli jännityksen tuntua ja ihmisiä paikan päällä satoja. Lava oli valtavan pitkä ja jännityksellä odotimme, mitä tuleman pitää. Eturivin paikat olivat huikeat!

Ja aikamoista naisenergiaa homma oli. Alussa saatiin miehiä tanssimaan lavalle, biisivalinnatkin oli tehty naiseutta kunnioittavasti. Korviimme soi Beyoncen Who run the world -GIRLS ja naiset pääsivät lavalle kuningattarina. Aivan upeita settejä, kauniita värejä ja ihania bikineitä tiedossa ensi kesänä! Oih! Jäin haaveilemaan erityisesti pinkistä yhden olan päältä tulevasta bikiniyläosasta! Lavalle asteli laulamaan Alexander Oscar ja kylmät väreet menivät selkäpiitä pitkin. Siirryttiin neonvaloihin ja edessämme kokkelehti hahmo puujaloilla eri värien loistaessa hänen asustaan. Lavalla lauloi puolestaan upea Nabiha aloittaen Bang that Drumilla. Käykää kuuntelemassa jos ei ole tuttu, olipa hänessäkin aimo annos naisenergiaa. Ihan huikeaa settiä!

Lopussa oli kuitenkin iso iso yllätys edessä. Olin ihmetellyt miksi keskellä Suomi-poppootamme istuu joku nainen yksin, mutta lopussa homma selvisi. Ympäri katsomoa alkoi nousta seisomaan ns. tavallisia naisia alusvaatteissaan. Heitä virtasi loputtomana vanana lavalle. Alkoi itkettää. Yhteensä lavalle nousi 88 eri kokoista ja ikäistä naista – siis yhtä monta, kun Changella on kokoja. Näytöksessä nostettiin esille niin kauniisti naisia ja ylistettiin sitä, että meitä on yhtä monta erilaista vartaloa kuin on naisiakin, kaikille löytyy kuitenkin kauniit alusvaatteet. Miltä näyttikään tuo valtava naisjoukko lavalla, mukana oli muun muassa yksi raskausmahakin, ihanaa!

Naiset bailasivat lavalla,katosta alkoi suihkuta konfetteja, kajareista pauhasi R-E-S-P-E-C-T, nousimme tanssimaan eturivissä mukana, itketti ja nauratti. Meininki, tunnelma ja esitystapa olivat kaikki ihan huikeita. Ei voi kuin rakastaa tätä filosofiaa merkin takana! En pystynyt liikuttumatta katsomaan näitä kuviakaan, tässä määrässä naisenergiaa on jotain mikä koskettaa.

En ole ennen moista showta nähnyt, joten todella kiitollisin mielin otin kaiken vastaan ja olen otettu kutsusta mukaan. Jos aiemmin olin vannoutunut asiakas, niin nyt olen ehkä sitä vielä potenssiin sata. On aina kunnia tavata ihmiset tuotteen takana ja nähdä, millä intohimolla asioita tehdään.

Ensi kesää ja ihania biksuja odotellessa voi hoitaa alusvaateasiat kuntoon tai panostaa vaikka aamutakkiin, lämpöisiä juttuja tarvitaan nyt, täällä sataa lunta! Sain tilaisuudesta mukaan vielä koodin CHANGE35FI, jolla saat Changen tilauksesta -35% alennusta. Se on voimassa vuoden loppuun, joten hyvin ehtii käyttää vaikka itsenä jouluhemmotteluun!

Ihan huikea huikea päivä! Kotiin palasin lopulta puoli viideltä torstaiaamuna hyvin vaikuttuneena näkemästäni! Kiitos kun sain olla mukana!

Saitteko tunnelmasta kiinni? Naisenergiaa viikonloppuusi!