Lämmin suositus: Sappee Chalets

Kyllähän siinä niin kävi, että veri vain veti edelleen rinteeseen, vaikka omalla pihalla oli jo t-paitakelit viikonloppuna. Sappeessa Pälkäneellä olivat lähes kaikki rinteet vielä viikonlopun auki ja sunnuntaina laskukausi lopetettiin siellä. Kun on todistanut todella huonojakin talvia, ei voi olla käyttämättä hyväkseen sitä, että huhtikuun puolivälin jälkeen pääsee näillä leveyksillä hyväkuntoisiin rinteisiin! Bongasimme viimeisen viikonlopun tarjouksen Sappee Chaletista, joka on todellakin aivan kiinni rinteessä. 129 euroa kahdesta yöstä kuulosti niin vähältä, että nappasimme viikonlopuksi majoituksen ja menimme perjantaina lähimatkailemaan Pälkäneelle.

Sappee Chalets Pälkäneellä – huikea varustelutaso yllätti!

Olin varannut meille kaksion, sillä yksiöt ja kaksiot olivat saman hintaisia viikonlopulle. Paitsi että en ollutkaan. Jotain töppäsin verkkokaupassa asioidessani ja meille olikin varattu yksiö. Hetken aikaa perheeni mulkoili minua ja lapset kyselivät missä he nukkuvat, mutta ei hätää – yksiöönkin mahtui hyvin 4 henkeä kiitos avattavan vuodesohvan! Soittelin varuiksi, että voiko huonetta vaihtaa, mutta hotelli oli loppuunmyyty. Saimme kuitenkin lakanat ja pyyhkeet ilman lisäveloitusta.

Ja miten valtava kylppäri ja sauna voi yksiössä olla, samoin kuin erillinen wc. Keittiöstä löytyi vaikka mitkä astiastot ja kaikki mahdolliset lasit, oli vedenkeittimet, leivänpaahtimet, uunit, pakastimet ja muut. Kylppäristä löytyi myös kuivauskaappi. Todella hyvin varusteltu huone ja yksiöksi hurjan tilava! Hyvin meni yksi yö siinä, lauantaina ajelimme viemään lapset takaisin kotiin isovanhempien kanssa ja laskimme vielä seuraavan päivän kaksin.

Sappee – helppoa lähilomaa

Sappeesta on tullut meille vähän toinen koti tänä talvena, sillä lastenalue on todella kiva hyppyreineen ja mattohisseineen, siinä riitti varsinkin alkutalvesta hyvin laskettavaa lautailemaan opettelevalle kuopukselle. Olemme suosineet arkipäiviä välttääksemme ruuhkaat ja monesti hyödynnetty kymppitiistait, jolloin liput maksavat 5 euroa tunti. Alle tunnissa ajaa Tampereelta Sappeelle ja kuten lapsetkin sanoivat, aivan kuin olisimme olleet tosi kaukana kotoa. Ravintola Huipusta sai hakea take awayta, hissimiehet olivat pukeutuneet vikan viikonlopun kunniaksi mm. yksisarvis- ja Nalle Puh-asuihin ja silti ruuhkat puuttuivat, vaikka muuten meno oli kuin isommissakin keskuksissa.

Sappeessa riittää hyvin laskettavaa juurikin viikonloppulomalle, ehkä viikoksi ei rinteissä riittäisi tutkittavaa, mutta onhan siellä paljon muutakin! Lapset pääsivät vihdoin leikkipuistoon, joka on jäänyt aina laskureissuilla testaamatta. Huoneesta käveli rinteeseen alle minuutin ja pääsi heti laskemaan. Avaimen saa koodilla haettua ilman kontakteja ja suksivarasto löytyy alakerrasta. Erittäin toimivaa lähilomaa sanoisin!

Ja missään, ei siis missään saa hissihenkilökunnalta sellaista palvelua kuin Sappeessa. He ovat äärettömän avuliaita ja mukavia ja olemme jo kiitelleet asiasta naamatusten, mutta sanon nyt vielä kerran: aivan huikeaa palvelua. Ilolla palaa takaisin jo senkin vuoksi!

Ja palaammekin, pakkohan se oli napata ensi talvelle kausarit tarjoushinnalla. Mutta ennen sitä Sappeeseen avaa bike park, joka on miehen suosikki ja heinäkuussa valmistuu myös seikkailupuisto perheille. Pitäisiköhän siis tehdä lähilomareissu kesälläkin ja testata uutuuspuisto!

Olikohan tämä nyt tässä? Josko vielä kerran käymään vaikka Himoksessa? Ei osaa luovuttaa, onko muilla samaa ongelmaa?